Yves Saint Laurent Waterproof Mascara (Tusz wodoodporny)

• 4 sierpnia 2012 o 10:44
    Super
    Trochę się nałaziłam za fioletowym tuszem do rzęs, który jest wodoodporny ;). I moim zdaniem ten tusz do rzęs jest świetny. Mam dość ciemne rzęsy dlatego kolor widać dopiero po nałożeniu dwóch warstw... Nie skleja rzęs jakoś drastycznie, raczej tak jak wszystkie inne tusze. Na pewno minusem jest cena... Ale cóż, często jakość idzie w parze z ceną ;) Tusz jest naprawdę trwały, nie muszę się martwić, że się rozmażę... No i na deszczu czy na basenie nie ma mowy o "efekcie pandy" ;). Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 26 maja 2011 o 22:19
    Zupełnie nie!!
    Cóż, jak dla mnie wielka porażka. Zakupiłam odcień 7w (turkus). Tusz nie pogrubia ani nie wydłuża, dopiero przy 3 warstwie coś sie dzieje z rzęsami. Skleja rzęsy, osypuje się tworząc brzydki błękitny cień pod okiem, który ciężko zmyć. Jest drogi i zupełnie nie wart swojej ceny. Jedyne zalety tuszu to naprawdę fajny kolor i ładne opakowanie. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Haftung
    13 października 2010 o 14:14
    Polecam;)
    Fajny tusz dla moich cienkich, kruchych i bardzo jasnych rzęs. Wydłuża, pogrubia, podkręca. Najlepszy jaki do tej pory miałam. Niestety jest drogi ale ja go kupiłam w sklepie bezcłowym za ok 50 zł;) Używam tego produktu od:2009 Ilość zużytych opakowań:1
  • 10 lipca 2010 o 18:44
    Nie bardzo...
    Jak na YSL to miernota... Po faux cils to wielkie rozczarowanie. Przez dwa dni byłam na siebie wściekła, że uległam namowie pani w Sephorze zamiast spojrzeć na wizażowe komentarze. Bo faktycznie i mnie ten tusz nie powalił. Czernidło na rzęsy jest bo jest ale przy takiej konkurencji na rynku YSL mógł się bardziej postarać. Mazidełko absolutnie nie pogrubia, czy wydłuża to trudno powiedzieć ale jest taki trochę... przyrodniczy - owadzie itd... Nie polecam. P.S jedna zaleta - nie uczula. Używam tego produktu od: tyg Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 września 2009 o 11:23
    Średni
    Zabawne, że tusz jest polecany do wakacyjnych szaleństw. Kupiłam go specjalnie, by kąpiąc się latem w morzu czy basenie nie musieć się przejmować spływającym makijażem. Wybrałam produkt z wyższej półki i nie byłam zadowolona. Efekt na rzęsach całkiem niezły, wydłużenie, pogrubienie, rozdzielenie itd. (choć czasem trochę skleja), ale trwałość godna pożałowania. Kąpiele kończyły się rozmazaniem tuszu w okolicach oczu, nawet bez kontaktu z wodą tworzył szare smugi pod oczami już po 2 godzinach. W dodatku, bardzo trudno go zmyć z rzęs i ze skóry, właściwie zawsze budziłam się rano z resztkami produktu tworzącymi cienie wokół oczu. Używam tego produktu od: przez 2 miesiące w zeszłym roku Ilość zużytych opakowań: 1