La Roche-Posay Hydraphase, Emulsja do demakijażu

• 29 lipca 2010 o 22:15
    Polecam alergiczkom
    Doskonale oczyszcza, czuć, że skóra jest świeża i czysta. Łagodny. Polecam alergiczkom - sama nią jestem i od kilku ładnych lat używam La Roche i Vichy, z przewagą dla La Roche. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 5
  • 7 maja 2009 o 14:26
    polecam!
    Emulsja świetnie radzi sobie nawet z wodoodpornym make-upem. Nie podrażnia cery, nawilża skórę. Zauważyłam, że przyjemnie chłodzi, pozostawia uczucie świeżości, nie pozostawia tłustego filmu. Polecam! Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    Dotka19
    19 sierpnia 2007 o 22:56
    Bardzo dobry
    Mleczko jest przeznaczone raczej do suchej skóry więc dla mojej jest idealne. Moja skóra po nim jest bardzo dobrze oczyszczona, mleczko nie szczypie w oczy i nie podrażnia. Widocznie każda skóra ma inne wymagania stąd pewnie te niepochlebne opinie. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam
    dhama
    16 kwietnia 2007 o 23:11
    niedelikatny
    ja dostałam pełnowymiarowe opakowanie do filtra; tak jak pisałam w innej recenzji, używałam go do zmywania makijażu z szyi i dekoltu - dostałam uczulenia! tak jak piszą poprzedniczki, szczypie twarz i oczy; kompletnie nie nadaje się do zmywania tłustej/mieszanej cery- nie oczyszcza, zostawia film; z makijażem oczu też nie radzi sobie w ogóle (a niby jest do kosmetyków wodoodpornych!-ja takich nie używam nawet); nie spełnia żadnych obietnic producenta Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:jedno-ostanie
  • 13 kwietnia 2007 o 22:59
    Rozczarowanie
    Dostałam to mleczko w formie mini do kremu nawilżającego. I całe szczęście, że to tylko 15 ml było. Z kremu z tej serii jak i z toniku byłam bardzo zadowolona, więc i po tym mleczku wiele oczekiwałam. A tu takie rozczarowanie. Nie nadaje się do demakijażu oczu. Pierwszy raz po demakijażu oczu skóra mnie piekła i do tego na oczach pojawiła się mgła. Niezbyt to było przyjemne tym bardziej, że trzeba było się trochę namęczyć by zmyć makijaż z oczu. Zamiast zmywać to tylko rozmazywał. Trochę lepiej było z demakijażem buzi. Po nałożeniu na twarz trochę szczypało ale poradziło sobie z podkładem i kurzem z całego dnia. Na plus można zliczyć miły zapach i gęstą konsystencję. Generalnie jednak jestem rozczarowana i cieszę się, że nie kupiłam pełnowymiarowego opakowania. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: próbka 15 ml