AA Care Kiss, Pomadka ochronna

• 4 czerwca 2014 o 13:08
    Dobra
    Zalety: - chroni usta przed mrozem, - przynosi ulgę popękanym wargom, - posiada witaminy C i E, - cena, - dostępność. Wad nie dostrzegam. Na pewno zakupie ponownie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1- 4,2 g
  • 29 grudnia 2013 o 12:27
    Jest w miarę.
    Kupiłam ową pomadkę ochronną głównie na zimę bo zawsze od grudnia do marca moją zmorą są odwodnione, wysuszone, pękające usta pełne opryszczek:( Ogólnie firmą AA nigdy nie byłam w pełni zadowolona to nie spodziewałam się cudów od tej pomadki.. Plusy: + chroni przed mrozem, wiatrem, + LEKKO natłuszcza wargi, + ma neutralny, a może bardzo delikatny, nienachalny zapach, + dobre jakościowo opakowanie (nie pęka przy udpadku itp) + nabłyszcza lekko usta i wydają mi się być trochę bardziej pełne, Minusy: - nie nawilża ust a jedynie jak już pisałam natłuszcza je, - dość szybko znika z warg i trzeba dawać kolejną warstwę pomadki, - nie nadaję się na bazę pod błyszczyk rozświetlający czy broń Boże szminkę! - nie "poprawia kontur ust" jak zapewniała mnie "miła" Pani z drogerii Natura gdzie ją kupowałam. (ale w sumie tego nawet nie oczekiwałam) Podsumowując: Taki średniak, w miarę pomadka. Nie wiem czy zakupię ponownie, chyba pokuszę się o coś innego:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1, standardowe
  • 10 grudnia 2013 o 14:58
    Najlepsza
    Najlepsza, na jaką udało mi się trafić. Chociażby cała seria pomadek Nivea się do niej nie umywa (a są droższe i bardziej sztuczne). Bardzo żałuję, że zniknęła na rzecz nowej serii AA. Naturalna i neutralna, dobrze nawilża, a dodatkowo ładnie nabłyszcza (bez sztucznego efektu). Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 pełne opakowania
    ania78_
    28 listopada 2013 o 16:41
    ULUBIONA!
    Uważam, że nie ma lepszej pomadki niż ta! Szczególnie zimą, gdy usta są wiecznie spierzchnięte! Bardzo dobrze nawilża, jednocześnie działając odżywczo i wygładzająco. bardzo, ale to bardzo polecam :):) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: cztery
  • 1 listopada 2013 o 20:34
    Najlepsza
    Moja ulubiona, jedyna, najlepsza pomadka ochronna. Moim ustom zdarza się pierzchnąć, po czym zaczyna się nerwicowe skubanie..no, nie wygląda to najlepiej. Ale jak mam pod ręką tę pomadkę, ulga jest natychmiastowa, a problemy znikają. Nadaje też piękny połysk, taki 100% naturalny,ale bardzo atrakcyjny, i tak jakby spulchnia, wypełnia.. elekt jest bardzo kuszący:) i długo trzyma. Zapach jest dla mnie całkiem neutralny, po prostu nie przytłumili go aromatem typu "soczysta malina". Ale dlaczego jest w Zapomnianych Kosmetykach? Czyżby..? o nie.... Używam tego produktu od: Ponad roku Ilość zużytych opakowań: dwa