Estee Lauder Revelation Light Responsive Compact Make-Up (Podkład w kompakcie; każda cera)

elisek
    2 listopada 2006 o 19:23
    przyjaciel od wielu lat;)
    Świetlisty, lekki i naturalny, w zależności od sposobu nałożenia można dozować efekty kryjące;). Teraz mam wreszcie cerę normalną, ale kilka lat temu miała skłonności do przetłuszczania się - w obu przypadkach kompakt sprawdził się znakomicie. Nie wymaga specjalnych poprawek w ciągu dnia bez względu na porę roku. Nie tworzy na buzi maski, jest bardzo rozświetlający, nie ciężki, latem w świetle słońca prezentuje się bardzo dobrze, jest niewidoczny. Ślicznie wygładza buzię, skóra jest miła w dotyku i mięciutka prawie jak u niemowlaczka:) Moim zdaniem niezbyt wydajny, ale raczej większość kompaktów ma tę cechę, używam na zmianę z innymi podkładami, więc nie bankrutuję:) - jest dość drogi. Ma bardzo dużą puderniczkę o oryginalnym kształcie mieszczącą olbrzymie lusterko:) Mam ją niezmiennie tą samą od kilku lat a nic złego się jej nie przytrafiło, nawet nie nosi śladów zarysowań. Używam tego produktu od: odkąd wszedł do sprzedaży, czyli od ładnych kilku lat Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam dokładnie, ok.5-6
  • 25 czerwca 2006 o 23:04
    Bardzo lubie :)
    Mam go przy sobie zawsze i od zawsze, kupuje nowy wklad, jak tylko poprzedni sie konczy - podklad jest swietny, rzeczywiscie nie dla cery bardzo problematycznej, ale nie zgodze sie, ze nie kryje. Kryje zupelnie przyzwoicie, nakladam go na sama baze, twarz jest gladka, rozswietlona, aksamitna. Nie matuje trwale, ale nie tego oczekuje, jest przyzwoicie trwaly, kolor nie ciemnieje w ciagu dnia, kompakt idealny do szybkich poprawek, duze lusterko, swietnej jakosci gabeczka. Cena irytujaca, ale warto przebolec, tym bardziej, ze kosmetyk wydajny. Polecam, delikatny, naturalny i bardzo komfortowy kompakt. Używam tego produktu od: ohoho, od kilku lat, pewnie odkad sie pojawil Ilość zużytych opakowań:4-5
  • 18 lutego 2005 o 15:18
    Nie kryje ale wygładza
    Kupiłam go w promocji, gdy seria ta była wyprzedawana za połowę ceny. Mam 2 wkłady: jeden ciemniejszy na lato 06 i jaśniejszy 05 shell beige na teraz. Jest to podkład, który z pewnością nie ukryje niedoskonałości skóry. Daje bardzo delikatny efekt, wygładza rysy twarzy, pozostawiając twarz naturalną. I przez to jest on tylko dla osób o nieskazitelnej cerze, do których ja niestety nie należę. Nakładam go na podkład, który aktualnie uzywam, aby uzyskać efekt wygładzonej skóry. Nie wiem jak on to robi, ale cera jest po nim taka delikatna i miękka, wszelkie zmarszczki wygładzone i rozświetlone. Daję tylko 3 *, gdyż liczyłam, że będę mogła go używać bezpośrednio na bazę, co uniemożliwiło mi jednak jego słabe krycie. Polecam wszystkim pięknym cerom do wykończenia makijażu.