Iwostin Balsam do ust SPF 30

• 9 kwietnia 2011 o 12:31
    rozczarowanie
    Lubię kosmetyki Iwostin. Ten balsam był dołączony do kremu w gratisowym opakowaniu. Ale za taki "gratis" podziękuję ;) Fantastycznie, że balsam ma wysoki filtr. Przy kosmetykach do ust ma to dla mnie znaczenie. W zasadzie opakowanie ma całkiem poręczne, konsystencję w sam raz, ale... jest jedna (i w tym przypadku nie do przełamania) wada tego balsamu: SMAK. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby balsam do ust miał taki gorzki i nieprzyjemny smak. Jest nie do wytrzymania. Nakładałam go oszczędnie, ale mimo to po chwili czuję taką gorzkość w ustach, że balsam muszę zmyć i jakoś zniwelować ten smak czymkolwiek. Zatem - pomimo całkiem dobrych filtrów i konsystencji balsam NIE nadaje się do stosowania. A szkoda, bo tak dobrze się zapowiadał... Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze i ostatnie
  • 9 lutego 2011 o 16:05
    Dobry na chwilę
    Jestem fanką firmy Iwostin, zwłaszcza, że to polska firma :) Po świetnych kremach chyba za dużo się spodziewałam. Plus: - ładne, poręczne opakowanie. Minusy: - dosłownie na chwilę nawilża, później usta są jeszcze bardziej spierzchnięte, - pozostawia gorzki posmak w ustach, Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 grudnia 2010 o 13:42
    Zawiodłam się
    Firma Iwostin ma bardzo wiele pozytywnych recenzji w prasie, internecie. Kiedyś używałam jakiegoś kremu tej firmy i byłam zadowolona to tez skusiłam się na zakup tego kosmetyku. I żałuję. Zawiodłam się. - konsystencja, określiłabym ją jako leistą, balsam ma biały kolor, po nałożeniu na usta ten kolor niestety nie znika jeśli dobrze nie rozprowadzimy balsamu - działanie, bardzo krótko utrzymuje się na ustach, w zasadzie chwile po jego nałożeniu miałam wrażenie, że się niczym nie posmarowałam; a przy dużej minusowej temperaturze to już w ogóle - cena, zbyt wygórowana, nawet jak na markę Iwostin, mam za te cenę co najmniej 2 razy tańsze i lepsze balsamy do ust. Nie polecam. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
  • 1 lutego 2010 o 22:57
    Zdecydowanie odradzam
    Balsam otrzymałam jako gratis do zestawu kremów Iwostin. Na samodzielny zakup z pewnością bym się nie zdecydowała- nie lubię kosmetyków bazujących na parafinie. Balsam Iwostin jest zdecydowanie najgorszym kosmetykiem pielęgnacyjnym do ust jakiego używałam: - ma dziwny smak a w przypadku balsamu do ust ma to znaczenie, - waży się, - gdy próbowałam go zmęczyć i używałam przez kilka dni- niestety wysuszył mi usta. Na korzyść balsamu zdecydowanie przemawia obecność wysokiego filtra, jednakże ze względu na wstrętną lepkość ust i nieprzyjemne ważenie na ustach podczas jego używania- zdecydowanie odradzam zakup. Używam tego produktu od: stycznia/lutego 2009 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    szklana
    30 lipca 2009 o 13:31
    średni
    Mi tam pasuje. Kupiłam bo miałam problemy z opryszczką, a ten balsam nie jest tłusty, bezpieczny bo z apteki ;) tylko minusem jest to, że jak się go nałoży za dużo to bardzo skleja usta, jakby były pomazane olejem. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1