Floslek White & Beauty, Tonik wybielający przebarwienia z kwasami AHA

• 6 maja 2015 o 10:29
    bardzo dobry tonik do skóry trądzikowej
    Potrzebowałam toniku z kwasami AHA, znalazłam floslek i się zakochałam. Przecieram nim skórę rano i wieczorem, kolistym lekko wcierającym ruchem. Skóra jest po tym świeża, nawilżona i co najważniejsze, moim zdaniem zabezpieczona przed powstaniem większych zmian trądzikowych. Jest to też jedyny do tej pory u mnie sprawdzony produkt, który przeciwdziała powstawaniu wągrów. Koloryt jest rozjaśniony, ale myślę że tu potrzeba troszkę cięższego kalibru dla super rezultatów. Podsumowując: Gorąco polecam, produkt jest świetny! Odejmuję pół gwiazdki za dostępność, ja znajduje go jedynie w sklepie zielarskim. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 17 marca 2013 o 21:48
    Taki sobie, sama nie wiem...
    Napaliłam się strasznie na ten tonik po przejrzeniu składu i przeczytaniu różnych recenzji o nim. Mam cerę mieszaną, ze skłonnością do powstawania przebarwień pozapalnych, do tego co jakiś czas wyskakują mi różne ropne niespodzianki, których z całego serca nienawidzę i z którymi walczę ile mam tylko sił ;-) Tonik miał rozjaśnić zmęczoną cerę, liczyłam na wygładzenie skóry i zniwelowanie przebarwień... niestety efekty używania były następujące: - przede wszystkim strasznie mnie wysypywało podczas stosowania. Na początku upierałam się i używałam dalej, po jakimś czasie stwierdziałam, że to albo jakieś kwasy albo uczulenie... do dziś nie wiem, ale jak go całkowicie odstawiłam to cera się uspokoiła - nie zrobił kompletnie nic z przebarwieniami - ogólnie cera jakby lekko się rozjaśniła, ale tylko w zdrowych miejscach, okolice strefy T pozostały w takim samym stanie - nie wpłynął w żaden sposób na przetłuszczanie się cery Daję mu 2,5 gwiazdki, bo nie jest ani dobry, ani zły - jest przeciętny i wg mnie nie robi nic... no może przywraca naturalne pH skóry. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: niepełne jedno opakowanie, bo odstawiłam
  • 27 września 2012 o 14:35
    uzależniona:)
    Używam go od 2 lat. Zdecydowanie mój KWC bo: -wybiela -pięknie pachnie -świetny skład-robi wrażenie -niedrogi -polski producent no moze ożna by się przyczepić do opakowania o brzydkiej szacie graficznej i naćkanych napisach ale nie odejme za to gwiazdki:) ogólnie polecam bo to niegrożne uzaleznienie... Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 17 listopada 2011 o 20:10
    Całkiem niezły, jak na tonik
    Spełnia swoje zadanie wg. mnie. Złuszcza naskórek, i pozostawia skórę elastyczną i świeżą. Nie ma po nim spektakularnych efektów, ale nienachalne zluszczenie naskórka to, jak na tonik, dobrze wykonana misja. Jego cena również jest przystępna:) Używam tego produktu od: 2,5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie (bardzo wydajny)
    ninaad
    21 listopada 2007 o 7:35
    może być
    Delikatny tonik, nie powoduje podrażnień. Sam ma działanie bardzo słabe, lepsze- z kremem wybielającym z tej samej serii. Lekko rozjaśnia skórę. Z przebarwieniami raczej kiepsko sobie radzi. Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego