Blend - a - med Whitening Impressions

• 22 lutego 2013 o 17:12
    OK
    Kupiłam tę pastę ,ponieważ była kiedyś nowością.Miałam żółtą i pomarańcową.Pasty obydwie były ok. \\n \\nZalety: \\n-cena \\n-zapach \\n-dobrze myją \\n-pozostawiaja świeży oddech \\n-kolor \\n-apetyczne smaki \\n Wady: -brak
  • 14 września 2012 o 17:25
    Nie wiem czemu ma ona służyć :/
    Używałam wersji z pomarańczowa nakrętką - Exotic Energy +smak w miarę -kiepsko się pieni,przez co jest mało wydajna; -nie odświeża oddechu; -mam uczucie niedomytych zębów,nawet jak umyję je dwa razy -nie wybiela ani trochę Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: jedno w mękach
  • 14 września 2012 o 17:03
    Ach, czemu już jej nie ma?
    Lat temu kilka, około roku 2005-2006 testowałam dwie pasty z tej serii - żółtą i pomarańczową. O ile żółta nie przypadła mi za bardzo do gustu (nie lubię smaku ani zapachu cytrynowego w żadnych kosmetykach), o tyle wersją tropikalną byłam zachwycona! Opakowanie było duże, ładne i wygodne, pomarańczowy kolor tubki leżącej na umywalce od razu poprawiał humor z rana. Sama pasta również miała pomarańczowy odcień. Pachniała jak takie owoce tropikalne oprószone miętą. W smaku - bajka. Pasta była silnie owocowa z odrobiną miętowej świeżości, dla mnie bomba. W przeciwieństwie do moich przedmówczyń nigdy po tej paście nie miałam wrażenia niedomytych zębów, sprawdzała się u mnie znakomicie. O ile dobrze pamiętam, z działania wybielającego też byłam całkiem zadowolona. Tylko ani się obejrzałam, a pastę wycofali. Szkoda, gdyby była cały czas dostępna, myślę, że byłabym jej wierna do tej pory. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: około 4-5
  • 22 czerwca 2010 o 22:03
    Oryginalna, szkoda że wycofana
    (wersja exotic energy) Używałam jej już dawno, ale lubiłam ją ze względu na: -fajny, owocowy zapach i smak (szczególnie po jedzeniu wolałam umyć zęby czymś niemiętowym, żeby był fajny posmaczek ale czyste ząbki ^^ - na noc używałam raczej zwykłe miętowe) -owocowy oddech utrzymywał się dość długo -delikatne, ale widoczne WYBIELANIE (inne drogeryjne pasty mi w ogóle nie wybielały) Konsystencja żelu była trochę taka paciajkowa przy myciu, ale mi to nie przeszkadzało. P.S. Dajcie nam z powrotem tą pastę!! Używam tego produktu od: dawno, bo wycofana. Ilość zużytych opakowań:jedno lub dwa.
    yamo12
    17 grudnia 2007 o 0:39
    świtny smak
    Mnie spodobał się oryginalny smak-miałam cytrusową i egzotyczną.Po umyciu miałam uczucie jak po pysznej gumie balonowej choć zdaję sobie sprawę że to uczucie nie kazdemu odpowiada.Pamiętam że dobrze czyściła i żałuję że nie moge jej teraz nigdzie dostać-pytałam sie w paru sklepach :-) Używam tego produktu od: - Ilość zużytych opakowań: kilka