Bielenda Zielona Herbata + Endorfiny, Żel do mycia twarzy dodający blasku z endorfinami

jopka
    4 lutego 2011 o 14:37
    To nie to
    Nie oczyszcza, nie dodaje blasku. Ma rzadką konsystencje i leje się przez palce. Nie pieni się, ściąga skórę. Nie radzi sobie z drobnymi krostkami. Na plus ładny zapach. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 kwietnia 2010 o 11:53
    Świetny
    Produkt ma same plusy. Dobrze myje, nie wysusza, fajnie się pieni. Opakowanie ładne, wygodne i wydajne. Piękny zapach. Chętnie bym go kupiła, ale nie mogę go spotkać. Kiedyś dostępny był w Tesco w dobrej cenie. Jeden z lepszych produktów firmy Bielenda. Polecam. Używam tego produktu od:kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań:5
  • 25 maja 2009 o 18:19
    ulubiony
    Dla mnie jest wspanialny,polecam dla osob z wrazliwa skora,ja mam taka i sprawdza sie swietnie,cudny zapach,delikatny zel,nie podraznia,jedynym minusem jest to,ze szybko sie konczy,czyli jest malo wydajny i trudno go spotkac,nie wiem,czy go wycofuja ale coraz rzadziej bywa w sklepach:( jednak dla mnie jest nr 1 ze wszystkich zeli do mycia buzki Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:duuzo 10 lub wiecej
    Finka2L
    2 marca 2009 o 12:15
    ehh Bielenda...
    Nie oczyszcza dobrze twarzy, nie pieni sie zbytnio, leje sie jak woda. Cera po nim jest niezbyt oczyszczona, no i musze użyć doglebnie oczyszczajacego toniku po tym żelu, bo z oczyszczaniem to to sobie wcale nie radzi. Bardzo słaby kosmetyk o pięknym zapachu. Plus za zapach.Używam tego produktu od:przeszlo rok Ilość zużytych opakowań:ciagle w trakcie 1
  • 19 stycznia 2009 o 10:54
    średniak
    Plusem żelu jest odświeżający zapach i dobre oczyszczanie. Niestety konsystencja żelu jest tragiczna, bo leje się jak woda, nie pieni i pozostawia skórę w niezbyt dobrej kondycji. Bez rewelacji. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1