Matrix Sleek.look, Smoothing Conditioner (Odżywka wygładzająca)

• 8 lipca 2013 o 19:59
    Nawet, nawet
    Kiedyś miałam absolutnego fioła na punkcie kosmetyków z tej linii. Dlaczego już nie mam? Przede wszystkim dlatego, że znalazłam kilka rewelacyjnych zamienników w niższej cenie :). Odżywka w połączeniu z szamponem daje ładny efekt - włosy są wygładzone, ale nie rozprostowują się (przynajmniej moich loczków nie uszkodziły ;)), nie puszą. Zapach typowo fryzjerski - bardzo lubię. Wydajność średnia. Na allegro można kupić te kosmetyki w niskiej cenie, stosowanie ich jest przyjemne, ale wolę jednak produkty, które PRZEDE WSZYSTKIM odżywiają włosy, a dopiero później wygładzają/nabłyszczają/dodają objętości, etc. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: Kilka
  • 19 maja 2013 o 16:38
    POLECAM!
    mam długie włosy(trochę za ramiona) i zestaw szampon 500ml+ odżywka 250ml starcza mi na rok :) sama odżywka jest świetna, dobrze się wchłania i już przy zmywaniu z włosów czuć efekty :) włosy są miękkie, gładkie i lśniące ;D super :** Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3 :)
  • 25 lipca 2012 o 17:32
    moja ulubiona odżywka do włosów :)
    Plusy: + cudny zapach + poręczne opakowanie + ekstra wygładzenie + krótka aplikacja co dla mnie jest mega plusem bo zwykle nie mam czasu na dłuższe trzymanie odżywki na włosach + włosy po niej są miekkie + włosy łatwo się rozczesują Minusy: - słaba dostępność, zamawiam przez allegro albo przez firme Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: ok. 50 opakowań mini po 20ml
  • 10 lipca 2012 o 14:18
    bardzo dobra :)
    oceniam odżywkę matrix sleek loook totalResults, myślę że właściwości mają takie same... bardzo fajna odżywka wygładzająca, nawilzająca i regenerująca :) wszystko w jednym co rzadko się zdarza w kosmetykach profesjonalnych. spełnia swoje zadanie. wygładza włosy - nie puszą się po niej i nie elektryzują, zmiękcza i nabłyszcza :) trudno mi określić czy regeneruje ponieważ używam też maski (fiberceutic loreala).jest wydajna bo gęsta, nie obciąza włosów, nie jest droga, same plusy...:) ogólnie polecam. do włosów rozjaśnianych super! :D Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 tuby 250ml
  • 28 listopada 2011 o 17:58
    ulubiona
    Jest to jedna z moich ulubionych serri do włosow. Uzywam razem z szamponem i maską . Włosy świetnie sie po niej rozczesują (co w przypadku moich włosów rzadko której odzywce sie to udaje), są miękkie, wygładzone. Lekkie. Nie puszą się. Zdecydowanie moj KWC. Używam tego produktu od: kilku lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: nie pamiętam