Dermofuture Precision Urządzenie masujące do usuwania zmarszczek pod oczami i w okolicy ust

Dermo Future Technology Urządzenie Masujące do Usuwania Zmarszczek pod Oczami i w Okolicy Ust

legs25
    30 listopada 2017 o 11:01
    mój osobisty pomocnik
    Super się sprawdza przy wieczornej rutynie Ogólnie powoli już godzę się z tym, że się starzeje. Mam skórę mieszaną w kierunku suchej a czasem tłustej to zależy od pory roku. Jedna z najbardziej widocznych zmian to linie pod oczami i pogłębiające się oczodoły które zaczęłam u siebie dostrzegać już w wieku mniej-więcej 29 lat. I właściwie przez nie zdecydowałam się wypróbować masażer Dermo Future Technology. Kupiłam go 2miesiące temu i widzę zmiany, bo sam krem na moje oczodoły nie pomoże ale na skórę wokół i zmarszczki tak. Stosowałam go na skórę pod oczami i bruzdy nosowo-wargowe. Początkowo miałam obawy w związku z ciepłem wytwarzanym przez masażer ale jednak ciepło przez niego emitowane w cale nie jest duże (jedynie 40 stopni). I właśnie dzięki ciepłu zwiększa się wchłanianie kremu. Wibracje natomiast są bardzo delikatne i przyjemnie rozluźniają mięśnie twarzy. Masażer wygodnie leży w dłoni i posiada jeden jedyny przycisk do włączania. W komplecie dostajemy wygodną nakrywkę. Stosując masażer przez 2miesiące zauważyłam wyraźną poprawę w napięciu skóry wokół oczu. Nie mogę tu mówić o całkowitej redukcji zmarszczek, ale poprawa jest widoczna i bardzo mnie to cieszy. Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to brak baterii w zestawie :) Na moje pogłębiające się oczodoły to tylko już kosmetyczka mi pomaga wstrzykując mi kwas hialuronowy a masażer równomiernie rozprowadza kwas. Cudo na zmarszczki i leniwych osób takich jak ja... bo komu chce się wieczorem masować twarz a to robi za mnie całą robotę hehe kupiłam przez internet za 92zl nie wielka cena moim zdaniem bo za lunę trzeba zapłacić 600zl i też płatuje z tej firmy kupić szczoteczkę
    Zalety:
    • podnosi owal twarzy
    • przyśpiesza krążenie krwi
    • dotlenia skórę
    • zwiększa elastyczność
    • wygładza zmarszczki
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 23 marca 2017 o 21:14
    Nie daje spektakularnych efektów
    Nie jest to coś co każda z nas musi mieć w swojej łazience ale daje przyjemne uczucie podczas wieczornej pielęgnacji. Trzeba tylko uważać podczas aplikacji kremu żeby nie nałożyć go za dużo bo można sobie wmasować go do oka. Nadaje się też oczywiście do masażu okolicy ust ale wole używać go dookoła oczu. Nie zauważyłam większych efektów w wyglądzie skóry.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu