Sally Hansen Hard as Nails Clear Violet

Cdz
    12 kwietnia 2009 o 18:44
    ulubiony :D
    Mój ulubiony produkt do paznokci. wspaniale utwardza długie pazurki, zapobiega łamaniu. jako baza sprawdza się w 100%. lakier trzyma się naprawdę długo. Dzięki temu specyfikowi wyhodowałam naprawdę długie paznokcie - mocne i zadbane. Używam tego produktu od:2- mce Ilość zużytych opakowań:1
    psycha
    6 lipca 2006 o 21:36
    dobry
    Bardzo dobry utwardzacz. Nalezy do grona niezbednikow, ktore kupuje cyklicznie, czasami na zapas. Sam w sobie trwały, nie odpryskuje od plytki paznokciowej. Nie tuszuje przebarwien - chociaz takie jego przeznaczenie. Dla mnie to tylko bardzo dobry utwardzacz...nic więcej. Nie zauwazylam by niszczyl paznokcie. Używam tego produktu od:kilku lat Ilość zużytych opakowań: 3
  • 14 grudnia 2005 o 10:06
    utwardzil... nietrwaly
    fakt - utwardza. i nie szkodzi tak bardzo jak zwykle bezbarwne lakiery. jednak jest koszmarnie nietrwaly. jest jednak bardzo wydajny - wystarczyl mi na bardzo dlugo. kruszy sie na paznokciach juz po 1 dniu (bez mycia naczyn ani dlugiego moczenia pazurkow) zamiast tego polecam jakis doustny preparat wzmacniajacy z witaminami do stosowania przez ponad pol roku - wtedy beda efekty. po zmyciu paznokiec przestawal byc twardy
    ka_ma
    26 listopada 2005 o 16:22
    ujdzie
    mam wersje bezbarwna, szybko gestnieje - zuzylam niecala polowe i juz jest gestszy, nim dojde do konca pewnie nie bedzie dalo sie go uzywac, jest bardzo wydajny, uzywam go jako bazy pod lakier, nie moge powiedziec czy ma wlasciwosci utwaardzajace bo moje paznokcie sa mocne, cena jest dosc wysoka ale przy tej wydajnosci nie ma sie co zastanawiac, ogolnie calkiem fajny
  • 1 listopada 2005 o 9:47
    wreszcie dlugie pazurki:)
    jestem na prawde zadowolona , dlugo sie zastanawialam nad zakupem bo przyznam ze jak dla mnie cena byla zaporowa ale straszny stan paznokci przed impreza u ukochanego podzialal na mnie mobilizujaco:) i nie zaluje wreszcie udalo mi sie zapuscic paznokcie . hard as nails nie dziala wprawdzie jak odzywka (przynajmniej nie w moim przypadku) nie przeciwdziala rozdwajaniu sie paznokci za to doskonale je skleja i utwardza , a kiedy pazurki urosna obcinamy rozdwojone konce. Dziala rewelacyjnie i na prawde sie sprawdza