Folie i klipsy do ściągania lakieru

Semilac Folie do usuwania lakieru hybrydowego

Semilac Remover Wraps Folie do usuwania lakieru hybrydowego 50szt
Semilac
Semilac Folie do ściągania lakieru hybrydowego

• 24 lutego 2022 o 23:43
    Ulubieniec
    Moje ulubione folie do ściągania hybrydy, dzięki nim mogę szybko i sprawnie ściągnąć hybrydy, nie muszę się bawić z tym po godzinę czasu, tylko w 15 min mam wszystko ściągnięte, bardzo porządnie wszystko jest wykonane i zdecydowanie polecam.
    U konsultantki
  • 24 lutego 2022 o 15:17
    Świetne rozwiązanie!
    Na pewno nie jedna osoba zna ten moment, kiedy nie jest w posiadaniu frezarki a potrzebuje ściągnąć swoją stylizacje hybrydową. Musi poszukać wacików kosmetycznych, a potem jeszcze jakieś folii/sreberka by zabezpieczyć w ten sposób nasączony płynem wacik. Teraz już nie musi być tego problemu! Sama ostatnio natrafiłam na ten zestaw i zastanawiam się jak mogłam wcześniej nie znać takiego rozwiązania! W kartoniku znajduje się 50 folii, które są już idealnie przygotowane do tego, aby jedynie nasączyć je płynem do usuwania hybryd i tyle! Nic prostrzego! :) Zdecydowana oszczędność czasu zamknięta w ergonomicznym opakowaniu, całość starcza nam na ściągnięcie aż 5 pełnych stylizacji. Polecam! :)
    Zalety:
    • Wygoda, funkcjonalność oszczędność czasu
    Wady:
    U konsultantki
  • 20 grudnia 2021 o 17:17
    folia do hybryd
    u mnie sie sprawdzaja nie tylko na moich paznokciach ale na znajomych rowniez, nakaladam je nasaczone acetonem czekam chwilke i lakier hybrydowy schodzi bez problemu :) tazke naprawdde jesli ktos nie ma frezarki to swietne rozwiazanie i szybka robota :)
    AnnNowa
    27 listopada 2021 o 12:53
    Tak i nie
    Folia jest dobrze wykonana, nie rwie się w rękach, dodatkowo ma przyklejony wacik, który chłonie odpowiednią ilość acetonu. Ku mojemu zdziwieniu, folia nie suwa się z palców. Produkt spełnia swoją rolę ale nie wiem czy jest wart swojej ceny. Moim zdaniem lepsze są klipsy do zdejmowania hybrydy.
    Zalety:
    • nie suwają się z palców
    • dzięki nim łatwo usuwa się hybrydę
    Wady:
    Natma
    11 września 2021 o 18:54
    Przydatny gadżet.
    Folijki zakupiłam razem z zestawem startowym. Zdecydowanie ułatwiają usuwanie lakieru hybrydowego za pomocą acetonu. Używam 5 na obie ręce i przy takim dwukrotnym użyciu nadal spełniają swoją funkcję. Nie zsuwają się, chociaż muszę przyznać, że musiałam nauczyć się prawidłowego owinięcia palca, by taki efekt uzyskać. Nie wiem, czy kupię je ponownie, gdyż w planach mam zakup frezarki.