Celine Dion Belong EDT

• 10 marca 2017 o 20:35
    Uwielniam
    Nie wiem co one maja w sobie, ale używam je od dłuższego czasu, zawsze zimą i tylko wieczorem, teraz ciężko dostępne. Są słodkie, ale intrygujące i do tego bardzo długo się utrzymują.
    W perfumerii
  • 31 października 2013 o 15:09
    genialny
    Śliczny, długotrwały i niedrogi zapach. Niestety chyba już wycofany z większości drogerii dostępny tylko w internecie :( niesamowicie działa na płeć przeciwną ! POLECAM Używam tego produktu od: 4 lat naprzemiennie z dwoma innymi markami Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3-ego
  • 14 maja 2013 o 20:50
    Piękny zapach
    Jestem bardzo wybredna co do zapachów, ale ten mnie urzekł. Perfumy te dostała moja mama od mojego brata z okazji urodzin lub Dnia Matki - on to zawsze wie, co wybrać :) Podbierałam go czasem mamie, aż sprawiłam sobie flakonik 100 ml. Jest to ciepły, kwiatowy, otulający zapach, bardzo radosny, lekki, nie przytłacza i nie przyprawia o ból głowy. Bardzo kobiecy. Jest słodki, ale nie cukierkowy. Belong to perfumy, które nadają się na dzień, jak i na wieczór, są bardzo bezpieczne, nie ma mowy, by męczyły kogoś w otoczeniu. Zwraca uwagę płci przeciwnej. Na mojej skórze trzyma się cały dzień. Używam tego produktu od: 2007 Ilość zużytych opakowań: 1 flakonik 30 ml i w trakcie 2 - 100 ml
  • 2 czerwca 2012 o 23:27
    Uroczy zapach :)
    PLUSY: - cena jest ok - flakon przyzwoity - zapach jest bardzo radosny, optymistyczny i lekki ; coś pomiędzy kwiatowym a orientalnym zapachem MINUSY: - kiepska trwałość Używam tego produktu od: maj 2012 Ilość zużytych opakowań: kilka próbek
    louv
    2 czerwca 2012 o 8:55
    Cytrusowa piwonia!
    Belong... Należeć do siebie, czuć się ze sobą i w swojej własnej skórze naprawdę dobrze... Tak, jestem skłonna uwierzyć, że ten zapach niesie ze sobą taką właśnie obietnicę, nadzieję, a w niektórych przypadkach ziszczone marzenie. Belong jest pełen spokoju, harmonii i delikatnego ciepła. Nuty cytrusowe skutecznie pobudzają, woń piwonii przywodzi na myśl radosne czerwcowe dni, kiedy kwiat ten dumnie mieni się w całej swej krasie i powabie. Łagodne drzewno-bawełniane akordy, jak miękki biały podkoszulek, dają poczucie bezpieczeństwa. Całość kompozycji jest w moim odczuciu spójna, jasna i promienna. Belong jest swoiście elegancki i mimo wszystko optymistyczny. Gdyby nie Eclat d\'Arpage Lanvin, Belong w kategorii codziennych umilaczy zająłby - tymczasowo - pierwsze miejsce, tak musi zadowolić się drugą lokatą i czteroma punktami... Zapach oceniam jako dość trwały i całkiem niezłej jakości. Cena, niestety nie niska wcale, jest do przyjęcia ze względu na urodę zapachu. Opakowanie proste i naprawdę ładne. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: w trakcie 30 ml