Shiseido Bibułki matujące jedwabiste Silk Touch Oil Blotting Paper

• 17 grudnia 2011 o 22:41
    Dały radę!
    Podsumuję krótko. Kupiłam je na swoje własne wesele by nie świecić się na zdjęciach i... dały radę :) Użyłam przez cały dzień tylko dwie bibułki! Taniec, sesja, zmiana temperatur, śmiech i łzy a cera idealnie matowa :) Polecam :) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 stycznia 2011 o 14:16
    Jak dla mnie rewelacja.
    Bibułki spisują się rewelacyjnie na mojej cerze. Po jednorazowym dotknięciu idealny mat. Jest ich sporo. Nawet mój mąż je podbiera a ma na czole dość tłustą skórę. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 8 stycznia 2011 o 19:42
    kompletnie do bani!
    To jest mój trzeci rodzaj bibułek. Wcześniej miałam bibułki Wibo i Beaty Formula, więc Shiseido były najdroższe i ...niestety najgorsze :/ jestem taka zła, że je kupiłam. nie nadają się do niczego! nie spełniają swoich podstawowych funkcji: nie matują i nie zbierają sebum (no może trochę, bo coś tam jednak na nich zostaje po przyłożeniu do twarzy). cera się świeci jak się świeciła. ten sam efekt uzyskałabym przykładając chusteczkę higieniczną. opakowanie również jest do bani, bo się nie zamyka. wrzucone do torebki może się łatwo otworzyć, przez co bibułki się brudzą. jedyny plus to wielkość i ilość bibułek, tu nie mam zastrzeżeń. podsumowując: ludzie nie kupujcie ich! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: męczę pierwsze i z pewnością ostatnie
  • 1 lipca 2010 o 10:53
    Z braku laku...
    Używałam ich równolegle z Clean&Clear no i w porównaniu wypadły blado - jak ich opakowanie nomen-omen. Plusem duży rozmiar, jednak wchłanianie tłuszczu - przyzwoite, średnie, takie sobie. Całkiem niedawno byłam na żurku w barze "Smakosz" ;-) mieli tam o dziwo bardzo dobre serwetki! i tylko troszkę brakowało im do tych bibułek ;-) Napewno wypróbuję inne wersje bibułek Shiseido - bodajże "czerwone" i "niebieskie"; do tych już nie wrócę! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1
    droga A
    2 czerwca 2007 o 10:39
    chyba zły wybór
    Kupiłam już dawno temu i nie mam ochoty ich u zywac, bo po co używać jeśli nie widać różnicy??? Jak większość rezenzentek tego produktu kupiłam bibułki na Allegro. Jest ich dużo w opakowaniu i przy moim sporadycznym użytkowaniu nie moge ich wykończyć :) Są bardzo cieniutkie w sensie dosłownym i przenośnym. Aby zebrać sebum ze strefy T potrzebuję kilka sztuk, a efekt jest krótkotrwały. Na innej aukcji widziałam bibułki z pudrem i chyba szkoda, że nie tu kliknęłąm. Produkt raczej zniechęcił mnie do tego typu gadżetów, bo tak jak pisała inna recenzentka zwykła chusteczka higieiczna działa skuteczniej, szybciej i taniej. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:ciągle pierwsze z powodów wymienionych powyżej