Avon Color, Gotta Have It Lipgloss Błyszczyk do ust

• 7 września 2009 o 23:18
    Średnio
    Kupiłam błyszczyk w tym samym odcieniu co koleżanka. Usta ładnie się błyszczą i są lekko powiększone, ale ogólnie jestem na nie. Konsystencja jest okropna, strasznie skleja usta. Zapach też jest chemiczny bardzo. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:3
  • 7 września 2009 o 23:08
    Jak to błyszczyki...
    Wybrałam dwa odcienie: Start Up Pink (intensywny róż) i Angel (jasny/zimny róż). Błyszczyki miały kremową, gęstą, choć delikatnie wodnistą konsystencję. Po nałożeniu silnie zlepiały usta, pokrywając je niezwykle intensywnym kolorem. Niestety, ich słodki, aczkolwiek chemiczny zapach, z pewnością nie uprzyjemniał aplikacji. Plus za wygodne opakowanie w postaci tubki. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2: Start Up Pink, Angel
  • 4 sierpnia 2008 o 15:32
    Mój kolor!
    Wybrałam kolor ,,Angel"... jest dla mnie idealny! I co najważniejsze, nie ma brokatowych drobinek, jak to jest w większości błyszczyków; nie lubię takich. Mam brązowe oczy i włosy, wszyscy mówią, że ten odcień bardzo pasuje do mojej karnacji. Mi też się podoba! Aż szkoda mi go używać, bo nie wiem, gdzie go sobie potem mogę kupić, skoro już wyszedł z katalogów... :( :( :( Niestety, ma parę wad: jest go stanowczo za mało! Beznadziejnie się nim smaruje usta, gdyż otworek jest zbyt duży albo końcówka, którą się maluje jest zbyt mała... Nie wiem. I dla mnie jest trochę zbyt mało lepki, za bardzo lekki i wodnisty (cóż, może dlatego, iż od dłuższego czasu używam superlepkiego błyszczyka firmy Inglot). Jest trwały pod warunkiem, że się zbyt dużo nie gada;) Jak szłam ostatnio sama spory kawałek załatwić parę spraw i do nikogo prawie nie mówilam, wróciłam do domu z błyszczącymi ustami, jak przed wyjściem. Zaś gdy pomaluję się nim i rozmawiam ze znajomymi, szybko orientuję się, że większość błyszczyka została przeze mnie mimowolnie skonsumowana. Smak i zapach podoba mi się, nie wiem, czemu tak wiele z Was się go uczepiła. Przez powyższe wady odjęłam mu 1*. Ale i tak wszystko jest to mój nr 1 :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 7 czerwca 2007 o 16:26
    Taki sobie
    Moim zdaniem świetnie smakuje, lecz nakłada się baaardzo ciężko. Jest zbyt gęsty !!! Natłuszcza usta. Nie mam czasu go nakładać, więc poprostu leży gdzieś tam w szafce ;) Używam tego produktu od:8 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 13 maja 2007 o 17:07
    musi wiedzieć, kto tu rządzi
    Kupiłam w wyprzedaży internetowej (konsultantką jestem). Wybrałam kolor WINK, bo wydawał mi się najnaturalniejszy. Błyszczyk ma delikatny waniliowy zapach i jest bardzo słodki w smaku (czyli bezpieczny w razie spożycia). Jest bardziej perłowy niż błyszczący, do tego okrutnie gęsty. Równomierne rozprowadzenie graniczy prawie z cudem-długo trzeba "układać" go na ustach, bo inaczej pozostawiony w samopas pozbija się w kluskowate smugi. Za dużo zachodu o i tak niezbyt ciekawy efekt-trochę mocniej błyszczącej szminki. Plus za to,że mocno nawilża/natłuszcza wargi. Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1