A.T.W. Hygienic, Żel do higieny intymnej z homeopatycznym wyciągiem z kory dębu

• 28 lipca 2013 o 22:55
    Chętnie bym kupiła ale nie ma go w sklepach
    +ładny zapach (przywrotnik jszcze bardziej mi odpowiada) +mocno działa +bardzo wydajny +delikatny +pomaga nawet na trądzik a znajomej na grzybicę stóp -mogłaby byc pompka - trudność z dostępem
    gina164
    13 lutego 2013 o 8:53
    coś z nią nie tak...
    po tym jak mój kwc mnie uczulił odkryłam żele atw. zakupiłam dwa :ten i z nagietkiem. po pewnym czasie postanowiłam jak zachęca producent używać go też do całego ciała. o ile nagietek to coś cudownego to ten z korą dębu jest do niczego. -wysusza miejsca intymne, -podrażnia skórę-chrostki na całym ciele -kiepsko się pieni o ile wogóle Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 25 lipca 2009 o 14:56
    moje KWC
    Dla mnie KWC NIe podrażnia miejsc intymnych, nie wysusza ich nadmiernie, jest bardzo wydajny. Mi jedno opakowanie starcza na rok czasu. Muszę się przyznać że czasem gdy nie mam pod ręką żelu do mycia twarzy (np w podróży) mogę go śmiało używać i nie wysusza cery. Zdarzyło mi się nawet umyć nim włosy i nie ucierpiały na tym. Cena nie jest wygórowana a wydajność niesamowita. Polecam Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań:nie pamiętam
  • 29 listopada 2008 o 14:59
    Zdecydowanie polecam!!
    Żel jest świetny-ma właściwości łagodzące podrażnienia i infekcje a także zapobiega ich powstawaniu. U mnie sprawdza się w 100%. Po jego użyciu nie mam żadnych kłopotów, i choć firma może mało znana warto zaufać i raz kupić (zwłaszcza jeżeli ktoś ma skłonność do podrażnień wszelkiego rodzaju). Używam tego produktu od: drugie opakowanie Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 19 października 2008 o 14:47
    chroni przed infekcjami
    Kapitalnie chroni przed powracaniem infekcji intymnych do których mam skłonność po porodzie. Dobrze pieni się podczas mycia i łatwo spłukuje. Skóra po myciu jest przyjemnie odświeżona. Używam tego produktu od:4 lat Ilość zużytych opakowań:dużo