Maybelline New York Water Shine Fusion

• 24 września 2012 o 15:20
    Bardzo dobry produkt.
    Mam tę pomadkę w odcieniu Rouge Sangria/Sangria Kick - soczysta malinowa czerwień. Kolor na ustach wychodzi przepiękny. Wykończenie jest błyszczące. Trwałość przeciętna. Niestety szminka, jak prawie każda zresztą wysusza usta. Opakowanie jest bardzo fajne, malutkie i poręczne. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 lipca 2012 o 13:24
    Świetna !
    Kupiłam ją, bo skusił mnie ten podwójny efekt - koloru szminki i blasku błyszczyka w jednym. Miałam odcień jasnego fioletu przeświecającego jakby na jasny róz, ale nie wyglądał on na moich ustach ani trupio ani sztucznie. Usta ładnie błyszczały i wyglądały ponętnie. Strasznie urzekł mnie jej zapach, jakby owoce leśne. I to miłe dla oka opakowanie. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno
    pyzzza
    7 września 2010 o 0:28
    Swietne
    Najlepsze szminki jakie stosowałam, mają śliczne, bardzo nasycone kolory (ja mam 719 Lilac Boom i 702 Sangria Kick). Łatwo się nimi pomalować nawet nie mając doświadczenia ze szminkami. Można dozować intensywność koloru - jedna warstwa wygląda naturalnie i transparentnie (nawet kiedy używam mocnej czerwieni), natomiast 2 albo 3 dają mocny i nasycony kolor. Nie wysuszają ust, ładnie się błyszczą (chociaż nie mają połysku błyszczyka tak jak obiecuje producent). Jedyne, co można im zarzucić, to kiepską trwałość, ale ja nakładam 3 warstwy i każdą pudruję pudrem transparentnym przez warstwę chusteczki higienicznej i w ten sposób wytrzymuje kilka h. Nie polecam jednak się całować ani jeść zbyt intensywnie, bo może się przemieścić na całą twarz ;) Gdyby tylko miały większą trwałość byłyby moim KWC. Z tego co słyszałam wycofali je jakiś czas temu, ale jeśli będę miała okazję na pewno kupię :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3
  • 21 czerwca 2010 o 20:46
    Ladny kolor
    Dostalam w prezencie od mamy i napisze tak,z koloru jak najbardziej,ale jak dla mnie za duzo jest tych zlotych drobinek.Na dzien szminka sie nie nadaje,ale byc moze "efekt perelek" jest mocny tylko przy moim kolorze.Mam odcien sliwkowy.Daje jej 3***,poniewaz dobrze nawilza usta. Używam tego produktu od:jakiegos czasu Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 7 października 2008 o 8:41
    moja faworytka
    super szminka! Idealnie nawilża i nablyszcza usta. Efekt jest bardzo elegancki - bez nachalności i tandety. Kupie ponownie! Trochę nietrwała, ale efekt jest tego warty zeby kilka razy w ciagu dnia ja poprawić. + sliczne i poreczne opakowanie + wspaniale kolory i nawilzenie + elegancki efekt podkreslenia ust + cena - ilosc - opakownie jest male :( - trwalość Używam tego produktu od:3 mies Ilość zużytych opakowań:3