Christian Dior Diorshow Powder Backstage Makeup [Color in a Flash Loose Powder]

• 24 marca 2014 o 20:35
    Naturalny efekt...
    Wybrałam kolor 004 Spotlight Peach (delikatna brzoskwinka). Sam róż to niemalże mgiełka koloru, zatem efekt jaki daje jest bez wątpienia subtelny i naturalny. Twarz wygląda świeżo i promiennie. Róż świetnie stapia się ze skórą, dodatkowo pięknie ją rozświetlając. Na twarzy pozostaje niewyczuwalny. Gąbeczka jest miłym dodatkiem, choć na dłuższą metę niehigienicznym. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1: 004 Spotlight Peach
  • 26 kwietnia 2012 o 18:59
    Jest ok, fajny gadzet
    Fajne, eleganckie i praktyczne opakowanie. Ladne kolory.Dosyc wydajny. Niestety nie trzyma sie na twarzy zbyt dlugo, wlasciwie na moich policzkach po 30min juz go nie ma:( Używam tego produktu od: opakowanie mam od ponad 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Eggnogg
    22 września 2010 o 0:34
    Rozowy pylek
    Spodobalo mi sie opakowanie i kupilam. Pudeleczko kryje w sobie rozowy pyl pachnacy... babcina szafa kosmetyczna :) I wieeeelki aplikator, ktorym nijak nie potrafie nalozyc zadowalajacej ilosci rozu. Gabeczka zostawia na policzkach wielkie placki, wiec do nakladania uzywam pedzla (zbieram roz z zatyczki, badz z aplikatora). Teraz idzie mi juz zgrabniej, ale na poczatku pylilam rozem niczym maka po stolnicy ;) Do samego rozu nie mam zastrzezen. Ladnie trzyma sie na skorze, pachnie, baaaardzo podoba mi sie chlodny rozowy kolor (to chyba odcien 003), a drobinki sa subtelne. Co do wydajnosci to nie wiem, gdyz ze wzgledu na zapach, uzywam tego rozu tylko jesienia i zima (kojarzy mi sie z chlodniejszymi porami). Opakowanie trwale i eleganckie. Radze jednak otwierac delikatnie, w przeciwnym wypadku chmurka rozowego pylu gwarantowana. Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:1
  • 24 czerwca 2010 o 22:40
    aplikacja na NIE
    Mam odcień 003-blady róż.Śliczny odcień z rozświetlającymi -ale nie nachalnie-drobinkami.Dodaje świeżości ,rozpromienia...i pięknie pachnie.Ale aplikacja jest tak mało komfortowa,że używając puszku nie wyobrażam sobie nakładania ciemniejszych odcieni bez plam itp...Próbowałam strzepywać z puszku na pędzel,odkręcałam opakowanie i zanurzałam pędzel w słoiczku,ale to prowizorka i do tego nie tylko policzki były w różu....Tak więc nie najlepszy pomysł... Używam tego produktu od:jakiś czas Ilość zużytych opakowań:1
    kadrine
    21 stycznia 2010 o 20:10
    fajne to
    luksusowe opakowanie, piekny kolor-peach, fajny efekt rozswietlenia, trwaly, ale aplikacja do bani ta gabeczka a raczej gąba-jest ogromna i nieprzydatna raczej, ale ogolnie fajny puderek Używam tego produktu od:1mies Ilość zużytych opakowań:1