Timotei Odżywka "łatwe rozczesywanie" w sprayu

lucjar
    17 stycznia 2014 o 0:04
    tylko ułatwia rozczesywanie
    Do włosów poplątanych i niesfornych nadaje się bardzo dobrze. Moim zdaniem oprócz tego, że ułatwia rozczesywanie problematycznych \'kołtuników" i dobrze sprawdza się na lokach, to nie robi nic poza tym; Nie zaobserwowałam wyjątkowego odżywienia moich włosów; odzywka nie nawilża przesuszonych końcówek - jak były tak nadal są suche. Jest to środek, który tylko pomaga rozplątać włosy i później je wystylizować, ale nic ponadto; odżywka faktycznie jest bardzo lekka, ale od takiego produktu wymagam działania kompleksowego; Odżywka słabo chroni włosy przed suszeniem; zapach jest nieco zbyt intensywny; opakowanie również mnie zniechęca - wygląda jak płyn do mycia okien; myślę, że warto poszukać odżywki, która oprócz zapewnienia łatwiejszego rozczesywania, zadziała także pielęgnująco na włosy ;-) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    zapalka
    29 lipca 2004 o 10:31
    S U P C I O ! ! !
    Przedewszystkim: piękny zapach: cudeńko! Kochane cytrusiki ! :) !! Wygodny " rozpylacz: ;) . Odżywka ułatwoała mi rozczesywanie włosów. Kosmyki były po niej trochę bardziej miękkie i blyszczące. Fajna. Acha, bardzo wydajna.
    asia.b
    15 czerwca 2004 o 9:29
    ładny zapach, nic więcej
    Kupiłam ten kosmetyk z myślą o moich cienkich włosach, które po każdym myciu plączą się. Żeby rozczesać je trzeba użyć dużo specyfiku, co z kolei powoduje zbytnie obciążenie włosów i szybkie przetłuszczanie. Zdecydowanie nie polecam go.
    Akina
    23 stycznia 2004 o 19:25
    Bubelek....
    Zawiodłam się...Ten produkt to tylko niespełnione obietnice. Mam włosy mniej więcej do połowy pleców, cienkie i delikatne i po każdym myciu tracę ich duuużo przy rozczesywaniu :( Myślałam,że może ta odżywka mi pomoże, ale niestety.Nie ułatwia rozczesywania ani trochę, bardzo intensywnie pachnie cytrusami (dla mnie drażniąco) i szybko przetłuszczały mi się po niej włosy :( Nie polecam!
    madulka
    8 sierpnia 2003 o 21:40
    niezly
    Ta odzywka jest calkiem niezla i doskonale spelnia swoja role czyli bardzo pomaga w rozczesywaniu wlosow. Ma swietny zapach i opakowanie, poza tym jest tania! ale... z odzywianiem wlosow to nie ma ona nic wspolnego niestety i jest bardzo malo wydajna!Ilość zużytych opakowań: 2