Herbal Essences Szampon

• 2 sierpnia 2015 o 20:10
    Rewelwcyjne
    Oceniam zielony - nawilżający i różowy z różą . Włosy są błyszczące, dobrze się rozczesują, co nie jest łatwe, gdy ma się tak jak ja, farbowane włosy. Używałam wielu szamponów, dlatego mam porównanie i oceniam ten szampon jako bardzo dobry,do zielonego zamierzam wrócić, szkoda, że w Polsce nie ma już tego szamponu w drogeriach, ale można go zakupić internetowo. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 1 czerwca 2015 o 10:55
    uwielbiam go!
    Dlaczego w zapomnianych kosmetykach? Produkt jest na półkach sklepowych! Mam czerwoną wersję z różą. Uwielbiam zapach tego szamponu i efekt jaki uzyskuję po umyciu nim włosów! Są takie mięciutkie, jedwabiste. Lubię jego żelową, gęstą konsystencję, jest wydajny. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 16 kwietnia 2015 o 22:45
    zdecydowane mój faworyt!
    Mam wersje rumiankowa nawilzajaca i jest genialna. świetne efekty myjace, pieknie pachnie. Wlosy sa miekkie i lsniace. Co najwazniejsze jest bez parabenow. Uwielbiam go. Stosuje razem z odzywka. rewelacja polecam kazdemu. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: ponad 2
    airmila
    28 czerwca 2014 o 22:01
    doskonały!
    Szampon po 15 latach dostrzegłam przypadkiem w sklepie Kiwi w Norwegii. Jaka była moja radość, że ZNOWU mogę go mieć. Chodzi o starą wersję nawilżającą z rumiankiem i aloesem, w kolorze zielonym. Późniejsze wersje nie przypadły mi już do gustu i nie żałuję, że ich nie ma. Zapach wspaniały, nie dość że przypomina mi moje studenckie czasy beztroski, to nadal ogromnie mi się podoba! Moje włosy go lubią, błyszczą się, mniej się przetłuszczają, w dodatku pięknie pachną. Po powrocie do Polski znalazłam szampon w tylko jednym sklepie internetowym i od razu zrobiłam zapas. Herbal Essences ma we mnie wiernego klienta (i to przez tyle lat), a jednak traktuje po macoszemu, bo szamponu nie ma w Polsce. Używam tego produktu od: ponownie po 15 latach Ilość zużytych opakowań: 3 X 400 ml obecnie, a przedtem niezliczona ilość
  • 9 maja 2014 o 22:17
    Bardzo dobre.
    Używam różowego i żółtego. Oba się sprawdzają. Ładnie myją, mają cudowną pianę - taką super mięciutką :) Dobrze oczyszczają, przy czym nie wysuszają włosów. Zapach jest świetny. Szampon jest bardzo wydajny. Zdziwiona jestem, że szampon mieści się w kategorii zapomnianych kosmetyków, ja odkryłam go stosunkowo niedawno ;) W UK jest dostępny bez problemu. Używam tego produktu od: około pół roku Ilość zużytych opakowań: dwa.