Astor Anti Shine Supermatt Make Up (stara wersja)

• 15 września 2012 o 13:54
    Nawet, nawet
    Dobrze krył, ładnie matowił, buzia była gladka i taka odzywiona, ogólem wszystko super, tylko jego zapach... mnie drazniła do tego stopnia, że czułam go cały czas i nie mogłam uzywać:) Używam tego produktu od: kiedyś użyłam Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie niecałe
  • 20 lutego 2012 o 16:22
    kiepski
    U mnie podkład kompletnie się nie sprawdził: plusy: -ja w tym produkcjie plusów nie widze, minusy: -konsystencja-ciężka, zdecydowanie zbyt gęsta, utrudniająca równe nałożenie produktu, -efekt matujący przy mojej mieszanej cerze widoczny ok. 30 min. -podkład ważył sie na buzi -nieestetycznie ścierał tworząc plamy -a jakby tego było mało w świetle dziennym niesamowicie podkreśla każda niedoskonałość do tego stopnia, że z mojej 20 letniej cery potrafił wydobyc zmarszczki których jeszcze niemam co poskutkowało wyglądem na jakieś 20 lat więcej;/ Zdecydowanie odradzam Używam tego produktu od: użyty parę razy Ilość zużytych opakowań: ok 1/4 opakowania
    megansa
    13 lipca 2011 o 11:21
    Bez rewelacji
    Podkład kupiłam, gdyż liczał na jego perfekcyjne matowienie... Czy jestem zadowolona? Podkład rzeczywiście matowi, lecz nie na długo... Po killu godzinach twarz świeciła mi się bardzo mocno i konieczna była poprawa makijażu! Plusem był odcień, który wydawał się idealny dla mojej ciemnej cery! Jednak, co się okazało po kilku godzinach podkład ciemniał na skórze i nie wyglądał już tak ładnie. Kolejnym minusem była kosystencja. Podkład jest zdecydowanie za gęsty, ciężko się rozprowadza, do tego szybko wysycha po nałożeniu na twarz. Moim zdaniem za drogi, gdyż nie jest rewelacyjny. Używam tego produktu od: Ponad roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 24 lutego 2011 o 20:38
    Anti Mat Supershine
    Chyba ktoś pomylił się w nazwie tego podkładu. Nie matuje absolutnie. Jest gęsty, kremowy wręcz. Uwierzyłabym gdyby go nazwali odżywczym i pielegnującym. Myślę, że dobrze się sprawdzi dla suchej cery. Na mojej mieszanej cerze efekt zastosowania jest koszmarny. Po nałożeniu twarz się świeci, zmatowiony pudrem tworzy maskę, która ściera się w nieestetyczne plamy, a dodatkowo zapycha. Jestem bardzo niezadowlona. Próbowałam go wymienić, odsprzedać, oddać, ostatecznie tubka wylądowała w śmieciach. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 niezużyta
  • 16 stycznia 2011 o 16:21
    jak dla mnie bardzo dobry
    Stosowałam ten podkład kilka lat, sama juz nie wiem ile ;) ze 3-4? moze wiecej. Kupowałam tylko nr 01. Teraz już go dostać nie mogę, widziałam raz na allegro ale nie bede kupowała kosmetyków w aukcjach gdyz sa straszne podrobki... doskonale wygładzał skorę, mimo iż posiadam jakies niespodzianki to swietnie je pokrywał, tuszował lekkie worki pod oczami, i stapialsie z kolorem skory. jedno opakowanie wystarczyo mi na poł roku. Teraz zastąpiony został jakims nowym wynalazkiem astora ktory jest totalnie do du...y. Konsystencja kremowa, miła w dotyku, przy delikatnym opruszeniu skory- w ogole go nie widać. ładny delikatny zapach i dobre kolory. Bynajmniej 01 faktycznie był jasny i nie trzeba było rozjaśniać. Polecac mogla bym osobie ktora np wieczorem chce całą zabawe spokojnie przetanczyc ;) nie trzeba się bibułkowac ;) latem raczej moze byc ciut ciezki, ewentualnie minimalna warstewka do wyrownania koloru. Polecam Używam tego produktu od: od 4lat? Ilość zużytych opakowań: hm z 8?