Avon Extraordinary EDP

Buraska
    13 marca 2015 o 15:45
    Przepiękne
    Nie wiem, jak można wycofać tak dobry zapach. Extraordinary zdecydowanie wznosi się ponad poziom marki. Zapach jest intensywny i bogaty. Słodko-ostry z nutką świeżości. Poszczególne nuty bardzo zgodnie współpracują i tworzą harmonijną całość. Z chęcią bym kupiła, ale oferowane ceny nie zachęcają.
    vika09
    2 kwietnia 2014 o 21:26
    Niesamowity
    Jak dla mnie rewelacja!!! Cudny zapach, tylko szkoda że już jest nie dostępny. Kupiłam go kilka lat temu i tak jak sie pojawił tak też szybko zniknął jak większość dobrych perfum z avonu. Jeśli by wrócił napewno bym go kupiła. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Nitara
    2 kwietnia 2014 o 21:11
    Niesamowity zapach
    Obledny zapach.Pieprzno cytrusowe noty jako pierwsze pieszcza zmysly.Jest w nich magia orientu i sprawiaja ze czuje sie bardzo kobieco i zmyslowo.Zapach ktory nie kojarzy mi sie z zadnymi innymi perfumami- nie do zastapienia innym zamiennikiem.Odejmuje pol gwiazdki za kiepska trwalosc. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiej butelki
  • 23 marca 2013 o 15:46
    CUDOWNE
    Dla mnie to jest naprawdę jeden z najcudowniejszych zapachów, jaki kiedykolwiek miałam. Te nuty czekolady, owoców, dla mnie ten zapach to czekoladki z nadzieniem owocowym. W dodatku czuję tam leciutką nutkę pieprzu. Żałuję tylko, że nie kupiłam 5 lat temu większej buteleczki. Mam jedynie 30 ml, które używam z rozwagą. Jeśli będzie taka możliwość, to z pewnością kupię kolejną buteleczkę. Używam tego produktu od: od paru lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 grudnia 2012 o 17:09
    Niezły.
    Tego zapachu używałam już dawno, daaawno temu, w czasach mojej avonowej fascynacji w latach gimnazjalnych dekadę temu. Extraordinary był zapachem dość mocnym, wyrazistym, ogoniastym. Nie bardzo dla nastolatki, którą wówczas byłam, jedna nie potrafiłam mu odmówić uroku. Z tego co pamiętam, to trwałość była całkiem niezła, chociaż jak na EDP przeciętna. Być może kupiłabym je, gdyby można było je jeszcze dostać. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: próbki