Sunsilk Kręcone włosy, Delikatna pianka

• 23 lipca 2011 o 16:31
    Cudo
    To było moje cudo, uwielbiałam tą piankę, mam proste włosy i w wakacje od razu po umyciu używałam na nich tej pianki, miałam piekne poskręcane ale nie posklejane loki i fale :) Pamiętam jej miły zapach, była świetna. Chyba niestety przestali ją produkować...a z chęcią bym kupiła. Używam tego produktu od: Uzywałam pare lat temu Ilość zużytych opakowań: Wiele
  • 2 września 2010 o 18:49
    Idealny do kręconych włosów
    Jak w opisie jest "do kręconych włosów" a nie że "skręca proste włosy". Nie można oczekiwać cudów że zrobi z typowo oklapniętych-burzę loków! To jest jedna z najlepszych pianek z jakimi miałam do czynienia. Pozostałych sprawiają że mam efekt posklejanych włosów, natomiast ta pianka podkreślała moje loki. I tutaj brawa dla niej. Sama mam włosy z bardzo dużą tendencją do "owieczki", więc to czego ja potrzebuję to żeby mi się nie puszyły oraz żeby zwiększyć efekt skrętów. Niestety ostatnio nie mogę znaleźć tej pianki, w Rossmanie, w Realu i Naturze ich nie widzę... Ja nie wiem - mam pecha! ;>Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: wiele :]
    Angel28
    24 marca 2009 o 15:02
    Jak dla mnie jest super :)
    ja na nia natrafilam przypadkiem mam wlosy krecone ale je prostuje ale czasme sie lapie lenia to uzywam tej pianki jest lekka i niezykle fajna lubie ja i dlatego daje 4 * gwiazdeczki :D Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:duuuzzzOOoooo
  • 16 czerwca 2008 o 22:12
    Nie skręca :(
    Z doświadczenia wiem, że pianki do włosów kręconych lubią je sklejać. Ta tego nie robi ale... w ogóle nie skręca włosów, za co z upodobaniem obciąża i przetłuszcza. Mam prawie całe opakowanie bo po prostu nie chce mi się jej stosować. Naprawdę nie wiem do jakich ona jest włosów. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: zaczęłam pierwsze
    Chatul
    16 grudnia 2007 o 18:54
    Kiepska
    Ta pianka jest baaardzo lekka, nawet za lekka. I w ogóle nie wspomaga skrętu. Ale fakt, włosów nie skleja. Chociaż moje włosy są falowane, może na mocno skręcone loki ta pianka podziała lepiej. Używam tego produktu od: W zeszłe wakacje użyłam tej pianki jak zabrakło mojego Sunsilka w sklepie. Ilość zużytych opakowań: 1