Żele pod prysznic

Luksja Care Pro Oils, Kremowy żel pod prysznic `Argan Oil`

• 20 lutego 2023 o 16:44
    Dobry produkt
    Kupiony z braku laku, gdyż nie miałam w domu nic do mycia, a to był jedyny sensowny produkt w osiedlowym sklepiku. Skład nieciekawy, ale to w końcu drogeryjna zwykła marka. Żel jest bardzo gęsty, ma biały kolor oraz bardzo ładnie pachnie. Przez co używanie go to czysta przyjemność. Produkt bardzo dobrze się pieni, nie przesusza skóry. Jest bardzo wydajny, stosowany przez dwie osoby wystarczył na prawie miesiąc
  • 8 sierpnia 2021 o 17:51
    Idealny!!!!
    Kupiłam żel w czasie zakupów w lidlu. Zapach bardzo przyjemny słodki a zarazem świeży. Żel jest bardzo kremowy ale ma przyjemnie taka śliska konsystencje. Po spłukaniu skóra jest jak marzenie głęboko nawilżona w dodatku bardzo mocno wygładzona wręcz śliska. Zapach utrzymuje się długo na skórze. Dla mnie ten żel to absolutny hit. Minus jest dostępność gdyż w lidlu nie jest w stałej ofercie.
  • 21 marca 2021 o 21:02
    Pozytywnie zaskoczona nawilżeniem !
    Zabrałam żel z półki w pośpiechu i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Cena - ok 7-8zl za butelkę 500ml. Bardzo zaskoczył mnie ten żel, swoją kremowa konsystencja, zapachem i na prawdę - cudownym nawilżeniem skóry. Mam bardzo suchą skórę , szczególnie widzę i czuje to na łydkach. Po kąpieli czułam nawilżenie, gładkość, a balsam był zbędny. Kremowy żel zamknięty jest w poręcznej butelce 500ml. Uważam, że jest w miarę wydajny a nie oszczędzam go podczas kąpieli. Świetnie się pieni. Polecam każdemu !
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
  • 30 czerwca 2020 o 23:56
    Luksja, Kremowy żel z olejkiem arganowym
    Prysznic to taka rutynowa i codzienna czynność, ale zapach który towarzyszy mi podczas tej czynności jest bardzo ważny. Zapach tego żelu jest subtelny, pudrowy i delikatny. Połączenie kremowego żelu pod prysznic ze składnikami balsamu do ciała o właściwościach pielęgnacyjnych bardzo polubiłam, moja skóra jest miękka i delikatnie nawilżona, mogę zrezygnować z nakładaniu kremu czy balsamu do ciała. Jest to miły dodatek podczas mycia. Żel jest koloru białego o lekkiej choć kremowej konsystencji, pieni się i spłukuje przyjemnie i nie pozostawia na skórze śliskiej warstwy. Świetnie oczyszcza skórę, po prysznicu pozostaje uczucie czystości i odświeżenia. Zmęczonej upałami skórze zapewnia komfort i przyjemnie otulone zapachem ciało. Opakowanie to plastikowa butla z solidnym zamknięciem. Żel jest wydajny, tani - kupiłam w cenie 8,00 PLN. Tylko przyjemność z użytkowania tego żelu, wielofunkcyjny kosmetyk pielęgnacyjny. Polecam.
    ivva1
    15 lutego 2020 o 9:49
    Super za tę cenę.
    Żel kupiłam za mniej niż 7 zł. Nie wiązałam z nim wielkich nadziei, bo pół litra za takie pieniądze ? Już po pierwszym użyciu byłam miło zaskoczona, ponieważ zapach utrzymywał się na ciele dłużej niż inne o wiele droższe żele. sam zapach był bardzo przyjemny. mleczno- kremowy m przypominał mi trochę żele Dove. Łazienka pachniała jeszcze wiele godzin. Skóra była przyjemnie nawilżona , nie odczuwałam potrzeby smarowania balsamem. Konsystencja nieco rzadsza niż w innych żelach, ale nie odczułam przez to szybszego zużycia. Produktu używałam z małymi przerwami dwa miesiące. Uważam , że z powodzeniem wystarczył by na 6 tygodni. Zamknięcie standardowe , na klik. Czy zakupię ponownie ? Bardzo chętnie.