Żele pod prysznic

Dove Shower Foam, Pianka do mycia ciała (różne rodzaje)

• 11 kwietnia 2023 o 8:17
    Warto kupić
    Wspanialy zapach, fajnie sie mydli i pozostawia ladny zapach na skorze do tego fajnie ja nawilza. Same plusy widze, no moze za wyjatkiem pojemnosci - takie kosmetyki powinno sie robic w wiekszych pojemnosciach. Generalnie kosmetyk w formie wodnej, dopiero dzieki pompce od butelki wydobywamy go jako piane :) Tak czy siak warto sprobowac, polecam.
    Drogeria Jasmin
  • 20 stycznia 2022 o 19:58
    Kremowa pianka
    Pianka zamknięta w butli o pojemności 200 ml posiada pompkę która sprawnie chodzi i jest wygodnym rozwiązaniem ma kremowy delikatny zapach i jest konsystencji kremowej puszystej pianki cudownej bardzo umila kąpieli dobrze oczyszcza ciało robiąc to w sposób delikatny nie wysusza skóry ale również jej nie nawilża nie wywołała podrażnień jednak uważam że jest to produkt nie wydajny potrzebna duża ilość by dobrze się umyć to taki mały szczegół może ja przesadzam z ilością jestem na tak
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza i odświeża skórę przyjemna konsystencja ładny zapach nie wysusza ani nie podrażnia skóry
    Wady:
    • Produkt mało wydajny
  • 11 stycznia 2022 o 14:09
    Praktyczne opakowanie, przyjemny klasyczny zapach Dove
    Są takie marki, które towarzyszą mi od dzieciństwa, jedną z nich jest Dove. Lubie ich produkty do pielęgnacji ciała ze względu że mają w sobie dużą zawartość "kremu" nawilżającego skórę. Regularnie używam żelu pod prysznic marki Dove, ale marka rozszerza co chwilę swoją ofertę o inne produkty. Tym razem skusiłam się na piankę do mycia ciała. Wybrałam wariant głęboko nawilżający , pianka o klasycznym zapachu Dove. Myślę, że każdemu przypadnie do gustu, zwłaszcza jeśli jesteś już miłośnikiem produktów Dove. Zapach nie jest wyjątkowy, ale właśnie dlatego, że jest tak prosty (pachnie po prostu kremem pudrowym), że cieszę się nim od dzieciństwa i jeszcze mi sie nie znudził. Pianka do mycia ciała posiada bardzo poręczny, samopieniący się system dozownika. Uważam, że ten rodzaj opakowania jest idealny pod prysznic, ponieważ nie muszę walczyć z nakrętką przy mokrych dłoniach. Konsystencja jest taka jak nazwa wskazuje, czyli pokazuje nam się pianka, mięciutka, kremowa, która dobrze się rozprowadzą po ciele. Tu jest różnica, ponieważ pianka jest lekka musimy użyć więcej produktu, niż przy gęstym żelu pod prysznic Dove. Również zauważyłam różnice w nawilżeniu skóry, przy żelu klasycznym Dove, nie muszę codziennie używać balsamów do ciała, bo żel nawilża przy myciu ciała, mam wrażenie że chociaż pianka jest z tej samej serii co żel, o wiele mnie nawilża skórę. Po prysznicu, jest ona gładka, a pianka sunie się po ciele jak pierzynka, lecz po wyjściu pod prysznicu moja skóra potrzebuje balsamu. Uważam że jest to dobry produkt w praktycznym opakowaniu, i fajnie spróbować czegoś nowego w ulubionym klasycznym zapachy Dove, lecz przy następnych zakupach skłonie się przy klasycznym żelu pod prysznic firmy Dove
  • 23 kwietnia 2021 o 12:33
    Ciekawy produkt
    Była to pierwsza pianka do mycia ciała jaka kupiłam i mam mieszane uczucia bo z jeden strony super aplikacja, piękny zapach, Gładko rozprowadza się po dłoniach, niewątpliwie oczyszcza ciało. Ale z drugiej strony za 20 zł można kupić produkt który jest znacznie bardziej wydajny to opakowanie skończyło mi się w rekordowym czasie. Także można sobie raz na jakiś czas pozwolić na nie ale nie jest to raczej mój produkt pierwszego wyboru.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ciekawy aplikator
    Wady:
    • Nie jest w ogóle wydajny
  • 14 grudnia 2020 o 19:35
    Bardzo fajna pianka do mycia
    JAk zawsze produkty marki Dove kradną moje serce. Pianka niesamowicie pachnie, pięknie się rozprowadza na dłoniach. Skóra nie wysusza się, nie podrażnia, nie zaczerwienia. Delikatnie nawilża a przede wszystkim przecudownie pachnie - zapach zostaje na długo. Opakowanie wygodne, nie za duże...