Tołpa Simply, Wzmacniający krem przeciw zaczerwienieniom

FoksiB
    3 lipca 2018 o 16:01
    Zawiodłam sie...
    Kupialm zanim sie dowiedzialam ze mam cere naczynkowa i poczatki tradziku rozowatego. Nie pomogl mi nic, oprocz tego ze nawilzyl skore. Szkoda, bo po tołpie spodziewalam sie czegos lepszego..
    Zalety:
    • nawilżenie skory
    Wady:
    • nie redukuje czerwonych plam
    • nie koi skory
  • 4 maja 2018 o 9:15
    Zdecydowanie mówię nie
    Ten krem to dla mnie jedna wielka porażka. Musiałam go wyrzucić ponieważ moja skóra zupełnie go nie tolerowała. Jedno wielkie podrażnienie. Miałam uczucie szczypania po jego zastosowaniu. Niestety ale dla mnie tu już dyskwalifikujące.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • podrażnia
  • 27 kwietnia 2018 o 19:21
    Nie polecam.
    Krem ma nieprzyjemny, ziemisty zapach. Konsystencja rzadka, kolor jasnozielony, delikatny. Krem niestety nie spełnił swojego zadania, miałam wręcz wrażenie, że skóra na skutek jego stosowania jest jeszcze bardziej zaczerwieniona niż była. Nie wchłania się zbyt dobrze, do tego ten nieprzyjemny, ziemisty zapach. Nie polecam. Krem kupiłam w dużo niższej cenie - na promocji. Niestety w tym przypadku pieniądze wyrzucone nomen - omen w błoto.
    Wady:
    • nieskuteczny
    • nieprzyjemny zapach
    • nie niweluje zaczerwienień
    anton23
    27 stycznia 2018 o 19:28
    Coś z tym zapychaniem może być...
    Krem kupiłam w Biedronce skuszona ceną. Jak dla mnie nawilżał, nie było problemów z nakładaniem na niego podkładu. Aczkolwiek faktycznie w czasie kiedy go stosowałam borykałam się z wypryskami co przedtem rzadko mi się zdarzało, ale nie skojarzyłam tego z kremem z Tołpy. I faktycznie czasami odczuwałam dyskomfort przy nakładaniu go na twarz. Krem jak dla mnie ma przyjemny, delikatny zapach.
  • 8 listopada 2017 o 20:59
    Nie dla mnie...
    Używa od:próbka
    Kupiłam w Biedronce, bo tani, bo na naczynka. Niestety zawiodłam się. Nie miałam okazji sprawdzić, jak działa na naczynka, bo po 4-5 dniach dostałam tylu pryszczy, że odłożyłam go przerażona. Niestety całe pudełko do odstrzału.
    Zalety:
    • ładny zapach, całkiem fajna konsystencja, całkiem fajne nawilżenie
    Wady:
    • Zapychacz do kwadratu, lekko podrażnia skórę.