Estee Lauder Individualist Natural Finish Makeup

e-ZikoApteka.pl
BIAŁY JELEŃ Żel i szampon 2 w 1 z minerałami For Men, 300 ml

• 1 lipca 2011 o 12:34
    bardzo przyjemny :D
    w sumie to dostalam go w prezencie , i jestem bardzo zadowolona :) bardzo dobrze kryje drobne niedoskonalosci , matuje i trzyma sie bardzo dlugo . twarz wyglada promiennie , nie powoduje efektu maski :) Używam tego produktu od: tygdnia Ilość zużytych opakowań: zaczete 1
    taiwa
    22 lipca 2009 o 10:41
    Love him ;)
    Pierwszy podkład którego mam już 3 opakowanie i który musze od dawana mieć w kosmetyczce zawsze, niezależnie od tego jakie inne kupiłam właśnie z ciekawości ;) Ma kremową konsystencje, przy tym pięknie się rozprowadza, kryje drobne niedoskonałości idealnie i zostawia twarz niesamowicie wygładzoną optycznie. Po przypudrowaniu trzyma się na twarzy przez cały dzień, nie znika, nie spływa, ewentualnie wymaga kolejnego przypudrowania popołudniu. Jest przy tym naptawde wydajny. Ciężko mi o nim coś więcej napisać, bo cała recenzja mogłaby się sprowadzać, do tego że twarz pokryta nim wygląda PIĘKNIE. Szczerze polecam! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3
  • 15 lipca 2009 o 5:56
    lekki i przyjemny
    Podkład poleciła mi pani w perfumerii, kiedy szukałam czegoś lekkiego na ciepłe dni. Rzeczywiście Individualist jest lekki, ma półpłynną konsystencję i doskonale się rozprowadza. Właściwie to trochę taki krem tonujący, gdyż słabo kryje (mnie akurat odpowiada, ale przy problemowej cerze na pewno sobie nie poradzi), nie zapycha, nawilża i ładnie wygładza buzię. Najważniejsze, że nie tworzy maski ani smug i można się nim posmarować nawet nie patrząc w lustro;) Trwałość średnia-na mojej twarzy wytrzymuje ok 4 godziny bez poprawek. Mam odcień Shell Beige 05 który bardzo mi pasuje. Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań: prawie kończę 30ml
  • 4 marca 2009 o 9:33
    OK!
    Podkład doskonale kryje niedoskonałości, ma delikatny zapach i jest wydajny. Jedyne dwa minusy to konsystencja troszkę tępa (ciężko się go rozprowadza) i opakowanie, w którym zostaje jego spora ilość i aby zużyć go do końca trzeba przeciąć na pół i resztki wybierać za pomocą np. szpatułki. Po nałożeniu podkładu buzia jest nieskazitelna. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    kadrine
    13 stycznia 2009 o 14:44
    ...
    zalety: wydajnosc, mila konsystencja, latwe rozprowadzanie wady: blokuje pory, powoduje duzo zaskornikow, nietrwaly, slabo kryje, Używam tego produktu od:2 miesiace Ilość zużytych opakowań:1