Guerlain Meteorites Winter Radiance (Puder rozświetlający w kulkach - edycja zima 2005)

kalijam
    25 września 2013 o 14:15
    Szału nie robi...
    Oczekiwałam czegoś powalającego, a wyszło tak jak zwykle :/ +delikatne rozświetlenie +idealny na dni z minimalnym makijażem, delikatnie matuje - cena!! - tekturowe opakowanie podsumowując: nic specjalnego w horrendalnej cenie. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 1 (33g)
  • 14 czerwca 2011 o 20:56
    nic specjalnego
    zastanawia mnie dlaczego tak wiele pozytywnych recenzji posiada produkt który niczego nie robi z twarzą? Dla wszystkich tych, którzy spodziewają się czegoś niezwykłego - NIE BĘDZIECIE wyglądać jak Natalia Vodianowa, naprawdę... wciąż poszukuję produktu który sprawi, że twarz będzie wyglądała jak porcelana...jeśli ktoś taki znalazł, byłabym wdzięczna za wskazowkę guerlain będzie widoczny dla innych tylko na półce w waszej łazience, jako drogi gadzet Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 25 kwietnia 2011 o 13:19
    moje staruszki
    Kulki te nie pamietaja lat i juz prawie ich nie ma w tym cudownym opakowaniu. Wg mnie idealne dla chlodnych typow urody. Daja lekki blink blink, ale bez przesady, idealne na dzien, choc mozna uzyskac nimi efekt na wieczor. Z czasem kulki robily sie coraz bardziej miekkie i bardziej pylace. Lubilam sie babrac i przekladac kulki robiac rozne wersje kolorystyczne jakie tylko chcialam. Zapach cudowny. Kropka nad i w makijazu. Polecam. Używam tego produktu od: 4 badz 5 lat Ilość zużytych opakowań: 1 prawie cale
  • 16 listopada 2010 o 23:40
    Bardzo lubię wszystkie wersje
    Wszystkie wersje Meteorytów lubię bardzo. Nie widać ich na twarzy, a jednocześnie jest ona rozświetlona, wygładzona i promienna. Przy nakładaniu może się wydawać, że jakby mało tego, bo \"nic nie widać\", ale właśnie o to chodzi. To nie jest puder kryjący, ale jakby mgiełka rozświetlająca i za to je lubię, chociaż fakt, że cena nie jest najniższa i w dużej mierze płacimy za markę, ale tak to już jest;) Niesamowicie wydajny. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania różne wersje
    mondi
    9 sierpnia 2010 o 13:41
    uzależniający
    Jestem uzależniona od tego pudru! Pięknie rozświetla skórę. Używam ten kosmetyk na policzki i górne partie powiek.Twarz tętni blaskiem.Jakość bardzo dobra, swietnie się rozprowadza na skórze,a przy tym bardzo wydajny. Polecam wszystkim. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:2