Sunsilk Utrwalenie objętości, Lakier do włosów normalny

pajla21
    23 lipca 2010 o 12:51
    Dobry
    Plusy: - dodaje włosom objętości - fryzura długo się utrzymuje - praktyczne opakowanie - ładnie pachnie Minusy: - skleja włosy - wydajność Bardzo podoba mi się w tym lakierze jego aplikator - jest o wiele wygodniejszy niż zwykłe aplikatory. Używam tego produktu od: 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
  • 2 września 2006 o 19:53
    krótko działa
    Troche lepszy od wersji zielonej. Nie skleja tak bardzo wlosow, dosc ladnie pachnie, tylko efekty moglyby byc lepsze i bardziej dlugotrwale. Faktycznie unosi wlosy, daje wrazenie wiekszej puszystosci, ale tylko na 1-2 godziny:( Pozniej fryzura wraca do poprzedniego stanu. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 2 maja 2006 o 9:07
    w sumie może być
    spryskałam nim grzywke zeby mi sie nie mierzwila pozostała jaka jest prosciutka bo jak wychodzilam duza wilgoc w powietrzu była,i do nastepnego dnia sie trzymala.Rewelka, z ta objętościa to średnio na jeża, ale lepeij niz lakier l'oreala drozszy trochu. A najwiekszy minus to apliktaor ta trąbka nie podchodzi mi strasznie wolałabym gdyby byl normalny bo ten jakis taki srednio poreczny jest, zdecydownaie nie w moim typie
    asia.b
    17 marca 2006 o 8:08
    nie dla mnie
    Lakier skleja włosy, mimo że używam go na wyciągnięcie ręki, a nie tuż przy samej głowie, a jeśli za dużo się go użyje to powoduje "klapnięcie" włosów. Efekt podniesienia u nasady raczej krótkotrwały, do tego przesusza włosy.
    Erato
    27 stycznia 2006 o 13:22
    Można spróbować
    Ma służyć do utrwalania objętości, a zatem należy się spodziewać, że najchętniej po niego sięgną posiadaczki cinkich i niepuszystych włosów (to ja, niestety :-() Moim zdaniem jednak lakier ten nie nadaje się do utrwalania cienkich włosów u nasady - po prostu skleja pasma i efekt jest taki, że ma się na głowie sterczące w różne strony "fragmenty" fryzury. Być może jest to dobra metoda, gdy się ma włosy krótkie. Ja mam półdługie i zaniechałam stosowania lakieru na nasadę włosów. Natomiast pryskany tak jak zwykły lakier i owszem, spisuje się nieźle. Na początku daje wrażenie, że włosy są strasznie szorstkie, ale potem to jakoś znika :-) Utrwalenie dobre, wbrew pozorom nie zostawia na włosach osadu. Mocne trzy gwiazdki.