Biotherm Light! SPF 10 (Lekki podkład rozświetlający)

• 17 marca 2011 o 13:45
    Dobry ale nie dla mnie
    Podklad jest calkiem przyjemny-konsystencja, zapach. jest lekki co oznacza ze lekko matuje i lekko kryje. Chcialam cos light na lato ale niestety nie wyglada to na mojej buzi dobrze. Plus za pielegnowanie skory- nawilza, cera wyglada naprawde zdrowo. polecam dla szczesciar bez wiekszych skaz.Troszke malo wydajny Używam tego produktu od: 2 msc Ilość zużytych opakowań: jedna butelka
    magsch
    17 kwietnia 2009 o 16:18
    taki sobie sredniaczek:(
    No i myslam ze znalazlam swoj ideal na nadchodzace lato a tu klapa:(poczytalam o tym podkladzie...ba nawet miala spora probke...no i nie spelnil moich oczekiwan...gdy go testowalam kilka dni wydawal sie taki fajny dobrze kryjacy i o dziwo matujacy...nie wiem o co chodzi???bo przy pelno wymiarowym opakowaniu okazal sie bardzo lejaca mazia ktora nie kryje za bardzo,nie matowi i szybko schodzi z noska i brody wiec potrzebne sa poprawki w ciagu dnia:( no i zadnego rozswietlenia nie zauwazylam:((dobre jest chociaz to ze nie zapcha porow i ma bardzo ladny kolor ktory dopasowauje sie do cery...posiadam 430:) uwazam jednak ze pieniazki wyrzucilam w bloto i jednak moglam dolozyc do upragnionego Diorowskiego Nude:( Używam tego produktu od:kilka tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
    wrobel
    28 października 2008 o 13:54
    niezly
    Bardzo lekka, wodnista konsystencja, bardzo delikatny pol-transparenty efekt. Na pewno nie jest dla osob z powazniejszymi problemami, bo ich nie ukryje. Dla mnie ok, nie mam problemow, potrzebuje jedynie delikatnego ujednolicenia i taki wlasnie efekt ten fluid zapewnia. Baaardzo wydajny. Byloby pewnie 5*, gdyby byl trwalszy. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: ciagle pierwsze
    walenta
    27 stycznia 2008 o 15:17
    zly
    Używałam dość długo tego podkładu i niestety nie polecam podrażnia cerę,ciężko znalesc kolor do cery jasnej i daje efekt maski.Byc może niektórym z was pasuje ale powinien byc lepszy,zdecydowanie nie jest to mój KWC Używam tego produktu od:ponad rok Ilość zużytych opakowań:5
  • 5 stycznia 2008 o 17:05
    rzeczywiscie light!
    mam cere normalna i na niej sprawdzil sie znakomicie, mam odcien 415, pieknie stapia sie ze skora, wyrownuje koloryt, jest lekki - w ogole nie czuje ze mam na twarzy podklad, doskonaly na upaly, nie brudzi ubran,male niespodzianki super kryje -nie musze uzywac korektora, nie sciera sie , troche jednak za malo rozswietla, ale dopomagam sobie pudrem prasowanym shiseido i jest super,poreczne opakowanie z pompka, pasuje mi bardziej niz double wear -bo ten jest w porownaniu do light! o wiele ciezszy i nie nadaje sie na sloneczne dni, wydajny, cena przyzwoita. nie wiem czy kupie bo nastepny zakup podkladu to lancome tein idole, jesli ten sie nie sprawdzi wroce do light!Używam tego produktu od:kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: