Astor Anti Stress & Lift (Podkład relaksująco-liftingujący)

• 11 kwietnia 2014 o 8:03
    super
    Mój ulubieniec wsród podkładów,świetnie kryje i wtapia się w skórę nie tworząc efektu maski na twarzy,eliminuje wszelkie oznaki zmęczenia ,dzięki niemu czuję się świeżo i bez niechcianych widocznych niedoskonałości.Idealna jak dla mnie konsystencja ,która fajnie sie rozprowadza nawet bez uzywania kremu.PO Dłuższym stosowaniu moja skóra stała się gładsza z czego równiez jestem zadowolona ...naprawdę polecam a no i jest bardzo wydajny,jedna buteleczka starcza mi na pół roku codziennego nakładania Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 5 całych i 1 kończący się
  • 10 kwietnia 2013 o 22:00
    slaby
    Witam, \\nmam cere mieszana, z pierwszymi oznakami starzenia, oraz gdzieniegdzie skorkami, dlatego tez zdecydowalam sie na ten produkt. Uzywalam go w roznych kombinacjach, z baza, bez bazy, z korektorem i bez, i niestety w zadnej sie nie sprawdzil. \\n \\n+ w miare dobrze kryje, co akurat lubie \\n+ latwo sie go naklada nawet tylko za pomoca palcow \\n+ ma przyjemny zapach \\n \\n-jest strasznie oleisty, mialam caly czas uczucie ze sie kleje \\n-nie maskuje zadnych oznak starzenia, a nawet je podkresla ,mam problemy z malymi zmarszczkami wokol oczu i ust oraz ogolnie zmeczona twarza, \\n-nie trzyma sie na twarzy, u mnie trwalo to mniej wiecej 2 lub 3 godz i do poprawki \\n-ciemnieje niestety \\n-skora sie po nim swieci, a nie mam tlustej skory, i nawet moja mieszana bardziej sie klania w strone suchej \\n
  • 13 listopada 2012 o 16:03
    Nie jest zly,ale nie rewelacyjny
    Podklad ten dostalam od kolezanki w postaci duzej probki. Z poczatku bylam przekonana,ze wyrzuce go do kosza-dostalam odcien 300,ciemny bez. Ale dalam mu szanse i okazalo sie,ze nie jest taki zly. Kolor dopasowal sie do mojej buzi,nie wygladal sztucznie i nie zrobil maski z twarzy. Pozostale plusy: -skora wyglada na wypoczeta,rozswietlona (zdecydowanie ten podklad nie nadaje sie do osob z cera tlusta) -dobrze kryje -nie tworzy plam -ladny zapach -trzyma sie caly dzien na twarzy Minusy: -trzeba go szybko rozprowadzac,bo szybko zasycha,w przeciwnym razie beda placki i plamy -czuc go na twarzy,a ja nie lubie tego uczucia Mimo,ze nie jest idealem polecam go dla dziewczyn/kobiet o suchej/mieszanej cerze,ktore oczekuja od podkladu dobrego krycia i rozswietlenia. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: probka 15 ml
    kiiicik
    15 maja 2012 o 16:06
    droższa wersja kremu koloryzującego!
    Jak testowałam podkład na ręce, myślałam, że się z nim zaprzyjaźnię na dłużej, ale moja buzia niestety nie polubiła go. Kremowa konsystencja, bardzo miła w dotyku i łatwa do rozsmarowania, zapach znośny i to by było na tyle dobrego. Położyłam jedną warstwę- efekt jak po kremie koloryzującym, np. alterra ten brzoskwiniowy za 8 zł. Przebitka cenowa niezła, bo astor w regularnej cenie jakieś 46zł. Po tej jednej warstwie oczywiście zero krycia, nałożyłam kolejną i generalnie nic nie uległo zmianie. Podkład naprawdę kiepsko kryje- czerwonych śladów na pewno nie zniweluje, a inne podkłady to potrafią. Następna sprawa to świecenie. Podkład ma kremową, ale po rozsmarowaniu oleistą konsystencję, można wklepywać, a i tak zostanie film. Trudno to nazwać efektem promiennej cery. Może na pół godziny tak, później efekt błyszczącej kuli. Przypudrowany traci ten blask, ale wtedy moja twarz wygląda na zmęczoną, w dodatku niby jest pomalowana, a i tak widać jakieś mankamenty, więc używanie tego podkładu u mnie mija się z celem. Producent obiecuje efekt wygładzenia i inne bajery. Szczerze mówiąc pic na wodę. Trwałość średnia. Dostępność kolorów strasznie zubożała. Ja wybrałam najjaśniejszy, a na buzi i tak zmienił odcień na trochę ciemniejszy. Absolutnie odradzam cerom tłustym oraz osobom, które borykają się z niedoskonałościami. Cera sucha oraz mało problematyczna może być zadowolona, ale myślę, że nie warto wydawać 45 zł na tak kiepski podkład, bo jeśli już patrzeć na tą półkę cenową, są o wiele lepsze. Używam tego produktu od: 2 tyg. Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    m0niqqq
    7 kwietnia 2012 o 23:28
    Nie polecam
    Bardzo się zawiodłam. Myślałam, że jak kupię podkład z tej firmy to nie będzie tu mowy o rozczarowaniu. A jednak... Najgorszy podkład jaki kiedykolwiek miałam. Strasznie się rozprowadza, zostawia smugi, potwornie wysusza skórę. Jest bardzo krótkotrwały, po 4h znika. Nie tuszuje niedoskonałości, mam wrażenie że wręcz je podkreśla :( Bardzo ciężki. Jedyny plus to opakowanie z pompką. Ogromne rozczarowanie... Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i zdecydowanie ostatniego!