Kąpiele do stóp

BingoSpa Sól do stóp ze skłonnościami do 'zimnych stóp' z borowiną

kora777
    30 października 2023 o 10:21
    Spełnia obietnice
    Sol Bingo stosuje od lat (choć w różnych wersjach), ta firma umie w produkty kąpielowe. Produkt spełnia wszystkie obietnice - zmiękcza, odświeża i rozgrzewa. Skóra stop jest wygładzona, miekka, skórki czy zgrubienia łatwo usunąć. Mam wrażenie ze stopy mniej się pocą. Prosta w stosowaniu (mi wystarczy 10 min), wydajna, niedroga, ładnie pachnie. Nie potrzeba mi nic więcej!
  • 22 listopada 2020 o 16:56
    Fajnie rozgrzewa i dobrze zmiękcza
    Sól bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie. Świetnie rozgrzewa zimne stopy i sprawia, że przez to człowiek ogólnie czuje się lepiej. Dodatkową zaletą soli jest zmiękczenie zgrubień i twardej skóry na stopach.
  • 14 grudnia 2017 o 19:21
    Kocham ten efekt
    Jako posiadaczka beznadziejnego krążenia i zimnych stóp i dłoni nawet latem, kocham wszystko co może rozgrzać i choć na chwilę da mi zapomnieć o lodowatych stopach. Zwłaszcza zimą kiedy zaszywam się najchętniej w domu, wypróbowuję rozgrzewające specjały często. Gdy zobaczyłam w sklepie online sól do "zimnych stóp" to wiedziałam, że musi być moja:) Sól jest naprawdę super! MA charakterystyczny zapach, ja go akurat bardzo lubię ale to wiadomo, kwestia mocno subiektywna. Naprawdę działa: rozgrzewa stopy nie tylko w czasie kąpieli ale na długo później też. Poprawia krążenie ale też dobrze zmiękcza i nawilża stopy. Bardzo wydajne i starcza na długo. Polecam!
  • 27 stycznia 2017 o 17:14
    może być
    Dość fajnie się rozpuszcza, przyjemnie trzymać jest stopy zanurzone w ciepłej wodzie z dodatkiem borowiny. Po wyciągnięciu stopy są odświeżone, zrelaksowane, można wykonywać kolejne zabiegi pielęgnacyjne. Używam od dłuższego czasu (od połowy października), z uwagi na problem z marznącymi stopami, czy to mi pomogło na tą przypadłość nie wiem, na pewno nie zaszkodziło. Używam w opakowaniu foliowym, załączam zdjęcie :)