Kąpiele do stóp

White Flower's Experience Sól do stóp z Morza Martwego z dodatkiem oleju z czarnuszki (czarnego kminku)

• 14 grudnia 2023 o 20:25
    Intensywny zapach
    Jeśli ktoś lubi ziołowe intensywnie zapachy , to sól nie będzie przeszkadzać . Drzewo herbaciane jest mocno wyczuwalne co mnie drażniło ale nie poddałam się , używałam aż zmęczyłam dość spore opakowanie . Działanie samo w sobie dobre , dobrze oczyszcza skórę, pozostawia stopy takie białe , krem później się dobrze wchłania , miło rozgrzewa stopy - stosowałam czasem w zimę gdzie przemarzłam w stopy i przyjemnie je rozgrzał .
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Lekko rozgrzewa
    • Miękkość stóp
    Wady:
    • Zapach taki mocno ziołowy
  • 8 maja 2023 o 12:14
    Lubię ją ale nie przepadam za zapachem
    Sól do stóp z Morza Martwego. Jest zamknięta w fajnym odkręcanym słoiczku. Używam jej zawsze gdy chcę zaoszczędzić na odwiedzinach u kosmetyczki. Zazwyczaj jest to okres jesień-zima. Sól ma dodatek oleju z czarnuszki co jest ok ale wydaje mi się, że przez to ma ten nie do końca przyjemny zapach. Co prawda nie jest aż tak bardzo intensywny ale czuć go. Ja osobiście bardzo lubię tą sól, natomiast zapach mnie drażni. Sól do stóp robi wszystko co powinna. Później gdy użyje się kremu to zapach jest już nie wyczuwalny. Super też jest do użytku gdy ma się cięższy dzień w pracy albo pracę stojącą. Przyjemnie odpręża i pomaga przy zmęczonych stopach.
    • wystarczy niewielka ilość
  • 30 stycznia 2023 o 21:12
    Świetna sól do stóp!
    Ma piękny, intensywny zapach i mocząc w niej stopy aż czuć dobroczynne działanie składników z morza martwego. Po takiej kąpieli stopy są odświeżone , a całe nasze ciało bardziej zrelaksowane. Warto nadmienić, ze szata graficzna opakowania uległa zmianie - nie jest taka, jak na głównym zdjęciu. Załączam aktualne zdjęcie.
    • składniki naturalne
    • działanie
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 30 stycznia 2023 o 17:21
    Idealna przed pedi!
    Zanim zrobię paznokcie zawsze lubię pomoczyć w wodzie z solą. Zwykle brałam jakąś perfumowaną ale odkąd sprobwialam kosmetyków z white flower stawiam tylko na tą! Nawilża, zmiękcza i bardzo relaksuje. Fajnie nawet po całym dniu sobie usunąć żeby się odprężyć Dodatkowo ta sól jest bardzo wydajna. Opakowanie spokojnie na miesiąc mi starcza
  • 13 grudnia 2022 o 14:29
    Świetny produkt.
    Ja: Mam skórę bardzo suchą, odwodnioną, atopową. Z tendencjami do uczuleń i pękających pięt. Oczekiwania: Nawilżenie skóry, brak podrażnień i uczuleń. Opakowanie: Odkręcana butelka o pojemności 500 g. Wykonana z ciemnego plastiku, który chroni kosmetyk przed szkodliwymi promieniami słonecznymi. Na etykiecie zawarte wszystkie najważniejsze informacje, czytelnie zamieszczony opis. Wrażenia: Sól jest zbita, delikatnie pachnie. Bardzo świeżo. Ta sól jest magnezowo-potasowa i ma charakter terapeutyczny oraz mieszanką soli naturalnej, nieoczyszczonej o zwiększonej zawartości żelaza i chlorku sodu. Nie ma w sobie sztucznych barwników i dodatków chemicznych. Dobrze się rozpuszcza w wodzie, nie pozostawia osadu. Skóra po użyciu jest wygładzona, ukojona i zregenerowana. Stopy są odprężone, skóra jest zmiękczona. Kosmetyk nie podrażnia i nie uczula. Na plus dostępność – bez problemu można kupić ją w Internecie lub stacjonarnie w Rossmannie. Cena bardzo adekwatna do jakości produktu. Dodatkowym plusem jest duża wydajność. Miło się zaskoczyłam i chętnie wracam do tej soli.