Avon Be... Kissable EDT

• 14 lutego 2015 o 23:27
    Chcę powrotu!
    Byłam szczęśliwą posiadaczką mgiełki mając jakieś czternaście lat. Tego zapachu nie da się zapomnieć! Jest piękny i oryginalny. Pamiętam, że jak na mgięłkę był dość trwały. Marka Avon ma to do siebie, że jak wypuści na rynek jakiś naprawdę niebenalny i wart uwagi zapach, to szybko go wycofuje. Cały czas próbuję szukać zamiennika tego zapachu, lecz bezskutecznie. :( Absolutnie niepowtarzalny!
  • 11 lipca 2012 o 10:33
    Mam do nich sentyment...
    Byly to moje pierwsze avonowskie perfumy i bylam nimi zachwycona! Byly moim idealem :) Wiem wiem, ze ich trwalosc jest wrecz makabryczna, ale jako małotenia pańcia nie mialam zbyt wielkiego rozeznania w tej kwestii :) Pachnialy cudownie...nuty zapachowe sa dosc oryginalne, wec nie potrafie ocenic ktora nuta wybijala sie najbardziej...zgadzam sie, ze zapach raczej dla nastolatek, bo ardzo delikatny, przyjemny, otaczajacy mgielka, ale gdyby byly teraz w sprzedazy to kupilabym je ponownie bez wachania :) A i mialam tez mgielke Be Kissable i moim zdaniem mgielka jest trwalsza oO. Polecam! :) Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 2 50ml
  • 16 stycznia 2012 o 15:15
    polecam młodym dziewczynom
    Pierwszy raz wąchałam go kilka lat temu - zakochałam się od razu. Niestety firma Avon wycofała go z katalogu i w chwili obecnej nie jestem w stanie jednoznacznie określić czy nadal podtrzymałabym opinie z wcześniejszych lat. Zapach raczej dla młodych dziewczyn a nie dla kobiety pewnej siebie. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 8 grudnia 2011 o 16:58
    coś w nim jest
    Śliczny kwiatowy zapach, taki figlarny. Uwielbiałam WINK oraz ten zapach, niestety oba wycofano, a szkoda był naprawdę przyjemne. Niestety dość krótko się utrzymywał, ale to typowe dla niedrogich zapachów. Czekam na nowa osłonę tego zapachu:) Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 2
    aga501
    26 października 2011 o 20:56
    ładny
    ładny, kwiatowy zapach :) nie jest on jednym z moich ulubionych, ale zapach mi się podoba i lubię czasami go używać :) świeży, delikatny zapach :) dla osób lubiące takie kwiatowe zapachy, będzie idealny, dla mnie jest przyjemny, ale nie do stosowania go codziennie, cena też jest przystępna