Braun Silk&Soft BodyShave Golarka elektryczna dla kobiet

Braun Silk-epil LS-5560

Wenress
    23 lipca 2011 o 0:44
    Super do pach i bikini
    Używam tylko do pach i bikini - jest świetna, goli prawie na zero, i nie zabiera to dużo czasu :) Kupiłam ją bo zwykła maszynka mnie podrażnia, po golarce nic takiego sie nie dzieje. Mam ją 1,5 roku, nie wymieniałam nic a nadal jest tak samo ostra. Niestety kompletnie nie nadaje sie do nóg, mimo dłuuugich prób i tak zostają jakieś włoski.. Czasem też się zacina, mimo naładowanej baterii- pomaga zwykłe puknięcie w nią ;) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: używam wciąż tej samej
    tikida
    8 sierpnia 2010 o 16:35
    tragedia
    Tragedia! Przez kilka pierwszych dni użytkowania byłam nią zachwycona, zaraz potem zaczęła się psuć. Golarka się zacina, przerywa, oddawałam ją już raz do reklamacji, pomogło na kilka miesięcy. Pieniądze wyrzucone w błoto. Posiadam model z zasilaniem akumulatorowym, bateria trzyma długo i szybko się ładuje, jednak goli gorzej niż golarka z Rossmana za 10PLN. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań:
    Sunna
    22 stycznia 2010 o 13:17
    jest OK
    Jest to moja druga golarka. Wcześniej przez ok. 13 lat(!) używałam innej golarki Brauna i byłam z niej bardzo zadowolona, kiedy więc już zakończyła swój żywot, postanowiłam kupić ponownie produkt Brauna, licząc, że zyskam coś podobnego, ale ulepszonego (w końcu minęło sporo lat). Mam zatem porównanie tylko z jednym produktem, tej samej firmy. Moja nowa golarka Brauna nie jest wcale lepsza od poprzedniczki, jeśli chodzi o golenie - jest taka sama. Za to na pewno jest cięższa (to minus, jeśli się często zabiera ją w podróż!). I mimo posiadania licznych nakładek (z których raczej rzadko korzystam, gdyż po wypróbowaniu uznałam, że najlepiej mi się goli bez nakładki), nie posiada tej najprostszej: zatyczki na nasadkę, której można by używać przy transporcie, zamiast taszczyć ze sobą całą większą oprawkę sporych rozmiarów... O trwałości może za wcześnie się wypowiadać, ale muszę stwierdzić, że jest niewygodna w obsłudze, bo źle się otwiera - zanim się trochę "wprawiłam", podczas otwierania rozpadała mi się cała górna część na kawałki, które później składałam, ale pewnego razu jedna mała część omal nie zginęła w odpływie umywalki. Tak jak to zwięźle ujęłam w nagłówku: jest po prostu OK, ani cudo, ani porażka. Nie mam w każdym razie zastrzeżeń co do usuwania włosków - a to chyba najważniejsze, pomimo licznych wymienionych niedociągnięć. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    91dusia
    23 grudnia 2009 o 17:00
    Nie spełniła oczekiwań.
    Dostałam tę golarkę (wersja sieciowo-akumulatorowa) na prezent, gdyż zachęcona opiniami bardzo chciałam ją mieć. Kosztowała 240 zł w którymś ze sklepów internetowych. Niestety, bardzo zawiodłam się na tym produkcie. Byłam pewna, że marka Braun, a zwłaszcza jeden z lepszych jej produktów, jakim miała być ta maszynka, oznacza wysoką jakość. Dla mnie zakup tej golarki był wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Nie wiem, czy to do końca wina producenta, czy ja trafiłam akurat na wyjątek, czy może nie potrafię jej prawidłowo używać(choć nie wiem, czy to możliwe po półrocznych próbach),w każdym razie maszynka ta dla moich jasnych włosków nie sprawdza się, skraca je tylko, na pewno nie goli. Jestem rozczarowana tym zakupem. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pierwsza (i ostatnia) maszynka
  • 18 marca 2009 o 17:41
    Do nóg ok.
    Mam ją już przez dłuższy czas, na baterie. Nigdy mi się nie zepsuła. Z nogami sobie radzi dobrze - zostawia gładkie. Z pachami raczej średnio, zostawia włoski i gdy jej używam, pachy muszę dodatkowo ogolić maszynką do golenia. Z bikini też średnio, może jest na to po prostu zbyt duża (aczkolwiek przy bikini jestem bardzo zadowolona z trymera!), więc wykorzystuję ją głównie do nóg. Nie drażni skóry, co jest jej wielkim plusem w porównaniu z maszynkami. Niedawno przeszłam na ciepły wosk, ale golarkę sobie zostawiam - przydaje się czasem do ogolenia nóg na szybko :). Za jakość daję ***, za trwałość ***** bo z trwałością nie ma na co narzekać-jest doskonała. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: -