AA Make-up, Wzmacniająca odżywka do rzęs

• 24 stycznia 2010 o 14:25
    u mnie nic
    No cóż na moje rzęsy nie podziałała. Nie podrażnia i to tyle o jej zaletach. Teraz używam tylko szczoteczki do rozprowadzenia na rzęsach zwykłego olejku rycynowego,który też poprawia kondycję rzęs a nie kosztuje 12 zł. Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:1
    errola
    30 listopada 2009 o 20:25
    Trudno powiedzieć
    Właściwie to nie wiem czy ta odżyka jest dobra czy nie - nie wypadły mi po niej wszystkie rzęsy ( jescze ) więc jest OK. Nie zachwyciłam się nią jednak i generalnie nie poleciłabym jej Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1
  • 17 lipca 2008 o 11:42
    Lubię
    Odzywkę tę stosowałam sporadycznie miesiąc przed wakacjami. Dopiero w wakacje zaczełam używać jej regularnie. Nakładałam 1-2 razy na dzień. Moje mocno nadwyrężone codziennym stosowaniem mascary rzęcy ożyły. W prawdzie są jasne na końcach, ale zawsze były. Są za to wyraźnie mocniejsze. Bardzo się cieszę, że kupiłam te odżywkę. No i ma śliczne po prostu opakowanie. Jedyny minus to ta nabierająca niewiele odżywki szczoteczka w dodatku drapiąca, ale przezyć się da Używam tego produktu od:2miesiące Ilość zużytych opakowań:1niecałe
  • 27 marca 2008 o 19:45
    Polecam;)
    Odżywka jest bardzo dobra.nie dostałam po niej żadnego uczulenia,nie widać jej za bardzo,a rzęsy jednak są subtelnie podkreślone.Zachwyciło mnie piękne,złote opakowanie,które wydało mi się niezmiernie eleganckie.Kosmetyk ładnie prezentuje się w kosmetyczce i przyjemnie się go używa.jak napisałam,polecam. Nie wiem,czy kupię,bo chcę wypróbować co innego,ale pewnie jescze kiedyś wrócę do tej odżywki.Używam tego produktu od:paru miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego Cena jest mi nieznana ( dostałam w prezencie)
    slipa
    6 listopada 2007 o 10:04
    dobra:)
    Dostałam tą odżywkę w prezencie i zaczęłam stosować na moje zniszczone ciągłym malowaniem rzęsy.Musze stwierdzić ,że rzęsy prawie w ogóle mi teraz nie wypadają i wydaje mi się że może nawet są troszkę gęstsze...ciężko mi ją ocenić , bo nie stosowałam wcześniej innych odzywek ale na pewno pomogła moim rzęsom:)) Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego