Henna brwi

Joanna Henna do brwi i rzęs kremowa

Joanna Henna Kremowa do Brwi i Rzęs 3.0 Brąz
Bodyland.pl
Joanna Henna do brwi i rzęs ciemny brąz 15ml
Joanna Henna do rzęs, Czarna
Joanna

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 lutego 2025 o 0:59
    Jest tania
    Henna do brwi i rzes ogólnie jest dostępna, dość wydajna, fajnie szybko można nałożyć, nie podraznia ani nie uczula nic, trwałość jest tylko minusem gdyz efejt trzy dni tylko mam więc za krótko szczerze mówiąc. Ale na okazje szybko zrobić jest ok.
  • 24 listopada 2024 o 23:02
    Super
    Henna do brwi utrzymuje się dość długo na moich brwiach , jest wydajna , nie zmywa się tak szybko , wygląda bardzo naturalnie. Cena jest niska. Ogólnie polecam wszystkim którzy chcą w domu zrobić brwi nie narażając się na koszty.
  • 10 lipca 2023 o 21:18
    Fajne rozwiązanie z mini grzebykiem
    To moja druga,po Delii henna do samodzielnego użytku domowego. W zasadzie nie widzę specjalnej różnicy pomiędzy nimi obiema poza kolorem (który był moim osobistym wyborem) oraz gadżetami dołączonymi do opakowania. W przypadku Joanny zabrakło mi pojemniczka do mieszania henny,za to bardzo fajnym rozwiązaniem jest dołączona szpatułka,z jednej strony do mieszania produktów,z drugiej z grzebykiem do nakładania, bardzo wygodnym i skutecznym przy nakładaniu henny. Cena i dostępność jak najbardziej na plus.
    Gogo145
    18 stycznia 2021 o 19:55
    Sprawdza się
    Kiedy patrzyłam na moją mamę robiącą sobie hennę robiło mi się z nerwów gorąco. Nie mogłam pojąć , dlaczego kobieta taka jak ona z ciemną oprawą oczu robi sobie krzywdę , dodatkowo przyciemniając brwi i rzęsy. Ja odziedziczyłam ciemną oprawę oczu po niej i żyłam w przeświadczeniu, że henna jest nie dla mnie. Do czasu ,kiedy wróciłam z wakacji pięknie opalona, a moje brwi pod wpływem słońca wyblakły, straciły blask i zrobiły się nijakie. Przeprosiłam hennę i ją zrobiłam. Od tej pory robię ją regularnie , zazwyczaj kupując kolor czarny, grafitowy lub ciemny brąz. Henna Joanna kolor grafit 1:1 kosztowała 8,20. Znajduje się w niewielkim pudełeczku z dwoma produktami w środku, pierwszy z nich to krem koloryzujący, a drugi aktywator.,oba należy połączyć w stosunku 1:1 za pomocą dołączonego patyczka i nanosić na brwi i rzęsy. Aplikacja jest bardzo prosta i nawet osoba robiąca to pierwszy raz jest w stanie to zrobić. Producent zaleca zmywać hennę po 5-10 minutach. Ja robię to po 5 minutach, gdyż lubię brwi naturalne i staram się aby skóra pod brwiami była nieufarbowana .Hennę zmywam mleczkiem kosmetycznym lub wacikiem nasączonym mydłem. Zawsze jestem zadowolona z efektu końcowego, brwi są przyciemnione , błyszczące i wyglądają na naturalne. Efekt utrzymuje się 3 -4 tygodnie.
    Zalety:
    • NATURALNIE UFARBOWANE BRWI I RZĘSY
    • CZYTELNA INSTRUKCJA I ŁATWA APLIKACJA
    • CENA
    • WYDAJNOŚĆ
    • NIE PODRAŻNIA I NIE UCZULA
    lynn3
    5 sierpnia 2020 o 15:25
    dobry produkt w dobrej cenie
    Dobry produkt w dobrej cenie. Henna kosztowała około 7-8zł. Jest wydajna, szybka w użyciu, doskonale barwi włoski i zarazem skórę co w moim przypadku jest efektem bardzo pożądanym z racji moich rzadkich brwi. Stosuje u siebie kolor ciemny brąz. Barwa utrzymuje sie na skórze przez ok 4 dni z racji mojej mieszanej cery, na włoskach do około miesiąca. Zapach mało wyczuwalny. Ogólnie polecam, produkt jest tani i łatwo dostępny.
    Zalety:
    • wydajna
    • chłodny kolor
    • tania

Zobacz także inne Henna brwi