Pantene Pro-V Zimowa Ochrona, Szampon

• 7 czerwca 2009 o 13:48
    tak!
    Uzywam tego szamponu w kazda zime - poza ostatnia. Szukalam go zawziecie i nie moglam znalezc. Jest to zwykly szampon, ktory dobrze oczyszcza. Ladny zapach, wydajny, wlosy sa miekkie. Pod czapka i tak bardzo szybko sie przetluszczaja, wiec juz na to nic nie poradze. Wlosy po nim sie mniej elektryzuja. Idealny na zimę. Kupie go, jesli bedzie dostepny znowu w drogeriach. Używam tego produktu od: dawna jak jest tylko dostepna Ilość zużytych opakowań: bardzo duzo
  • 12 lutego 2007 o 19:49
    na duży mróz
    Bardzo skutecznie chroni włosy(zwłaszcza długie) przed zimnem, zapobiegając wysuszeniu.Niestety włosy wyglądają dobrze tylko przez 1 dzień-następnego są przyklapnięte. Używałam razem z odżywką "do pary".Praktycznie jest to szampon do codziennego stosowania,więc szybko się zużywa. Używam tego produktu od:w 2006 przez 2 tyg. Ilość zużytych opakowań:1
  • 18 stycznia 2007 o 16:39
    Zimowy:)
    Dobrze sprawdza się na zime, lubie szampony Pantene, każdy ma w sobie cos dobrego:) Ten jak inne dobrze chroni włosy, pielęgnuje je, są lśniace i błyszczące. Choć szybciej mi sie przetłuszczaja ale i tak myje codziennie:) Ogolnie polecam. Używam tego produktu od:3 miesiace Ilość zużytych opakowań:2
  • 6 stycznia 2007 o 17:26
    Wszystkie pantene to cud !!
    Kocham szampony Pantene i będę im wierna chyba do końca życia! nie dość że pięknie pachną są wydaję to włosy po ich użyciu są piękne błyszczące i zdrowe i nie wypadają!! W przypadku tego szamponu nie elektryzują się jak obiecuje producent. Trzeba tylko używać regularnie zanim będzie efekt.. Polecam Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań:2
  • 25 września 2006 o 10:49
    Elektryzator ;]
    Używałam go jesienią, zimą i na przedwiośniu, licząc, że w końcu się wykaże, ale niestety :/ W okresach kiedy go stosowałam, nie odczułam żadnej wyjątkowej ochrony, włosy były takie jakieś przyklapnięte, bez życia, o zgaszonym blasku i niezbyt miłe w dotyku. "Rozczesywalność' i wydajność- przeciętne. Mały plusik za to, iż mam wrażenie, że nieco łagodził przesuszenie skóry głowy wynikające z suchego nagrzanego powietrza w domu. Najgorsze i najciekawsze na koniec ;) Zaobserwowałam coś odwrotnego niż pozostałe recenzentki- moje włosy reagowały na ten szampon elektryzowaniem! (Problem ten mijał wraz z odstawieniem "Zimowej ochrony".) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 2