WIZAŻ logo
Pasty do zębów

Ecodenta Extra Triple Effect Toothpaste Wybielająca pasta do zębów `Ekstra potrójny efekt`

3,3 (4)

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 17 kwietnia 2021 o 18:56
    Jest okej
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
    Kupiłam tą pastę z ciekawości. Nigdy nie miałam pasty z białą glinką. Produkt myślę, że jest okej. Dobrze się pieni i pozostawia gładkie i odświeżone zęby. 98% składników jest pochodzenia naturalnego więc to mnie również zachęciło do zakupu. Cena jest bardzo przystępna. Produkt jest bardzo wydajny. Jako codzienna pasta do zębów jest okej :)
  • 12 marca 2019 o 11:31
    W ogóle nie domywa zębów
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Natura
    Pasty (tę i cynamonową) kupiłam w promocji, a jako gratis dostałam próbkę czarnej pasty. Próbkę zużyłam w pierwszej kolejności, teraz przyszła kolej na białą i… klapa. Niedostatecznie czyści zęby, muszę umyć je dwukrotnie, aby poczuć, że są umyte (rzadko kiedy wystarcza jednokrotne mycie), a i to nie jest to idealne uczucie, poprawia się dopiero po przepłukaniu płynem do płukania jamy ustnej. Wybielania też zero, ale tym akurat się nie przejmuję, bo nie zauważam go w przypadku żadnej pasty. Jedyną zaletą jest to, że kupiłam w promocji, a nie w regularnej cenie, bo bym gorzko żałowała. Pomogła jedynie zmiana szczoteczki z miękkiej na średnio-twardą, jednak na pewno nie zadziała to przy nadwrażliwych zębach, do których posiadaczy pasta jest dedykowana, bo przy każdym myciu krwawiły mi dziąsła, co wcześniej zdarzało mi się bardzo sporadycznie. Dziwne, bo inne pasty normalnie domywały mi zęby, niezależnie od twardości włosia szczoteczki, miałam też uczucie znacznie większej świeżości niż po tej. Szkoda, ale mam nadzieję, że cynamonowa okaże się lepsza.
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • nie domywa zębów; wysoka cena jak na zerową skuteczność
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 21 czerwca 2018 o 18:44
    Doskonała dla wrażliwców
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Super-Pharm
    Jestem strasznym wrażliwcem jeśli chodzi o zęby, dziąsła, błonę śluzową jamy ustnej i same usta i ta pasta bardzo dobrze się u mnie sprawdza. W przeciwieństwie do drogeryjnych past, Ecodenta nie wywołuje u mnie podrażnienia jamy ustnej, nadwrażliwości zębów i pękania kącików ust. Pasta nie zawiera drażniących składników, zawiera za to leczniczy propolis i białą glinkę. Efektu wybielenia nie zauważyłam, ale też się go nie spodziewałam. Pasta daje mniejsze uczucie odświeżenia i oczyszczenia niż Ecodenta z węglem, za co odejmuję jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • delikatny skład
    • łagodne działanie oczyszczające bez podrażnień
    • przyjemne, kremowa konsystencja
    • dobra cena i często można kupić w promocji
    • bardzo wydajna
    Wady:
    • mogłaby bardziej odświeżać
  • 20 lutego 2017 o 23:42
    Odświeża i dobrze oczyszcza
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Pastę kupiłam w internetowej drogerii, stacjonarnie nie jest dostępna. Pastę kupiłam ze względu na zawartość propolisu i zapewnienie producenta "Jeden produkt o potrójnym korzystnym działaniu". Pasta dobrze oczyszcza zęby i odświeża oddech, posiada miętowy smak z nutą ziołową. Jest koloru szarego, dobrze się pieni, nie spowodowała żadnych podrażnień ani nadwrażliwości zębów. Ale efektu wybielania nie zauważyłam.

szukaj