Pasty do zębów

natureON Aloe Vera Sensitive, Łagodząca pasta do zębów bez fluoru

• 28 września 2021 o 18:04
    Najlepsza pasta do zębów bez fluoru
    Pasta jest genialna! Zawsze szukam pasty bez fluoru która będzie odpwoiednia do moich wrażliwych zębów,. Nareszcie znalazłam! Strzał w 10. Teraz jest zmienione opakowani, ale tak samo jest skuteczna, nic się nie zmieniło. Także jeśli ktoś tak samo jak ja nie może używać pasty z fluorem to polecam sięgnąć po ten produkt.
  • 9 maja 2021 o 19:19
    Jest w porządku
    Ten wariant pasty od NatureOn jest w porządku. Nie ma bardzo odświeżającego smaku, ale po użyciu jej, czuję że mam czyste żeby. Nie spowodowała żadnej nadwrażliwości. Nie jest to mój ulubiony "smak", ale jest jak najbardziej okej.
    Ariessa
    20 marca 2021 o 20:31
    Delikatna, nie drażni
    To moja pierwsza pasta bez fluoru i akurat nie to było moim celem - zwyczajnie umknęła mi ta informacja przy zakupie, brak nadrabiałam płynem do płukania ust z fluorem. Pasta, a raczej żel ma ładny zielony kolor, dobrze się pieni i chyba rzeczywiście jest delikatniejsza od zwykłych specyfików, bo nieco mniej szczypie w język. Produktu używa się bardzo przyjemnie, ale nie mogę dać najwyższej noty, ponieważ nie zauważyłam wpływu na zmniejszenie nadwrażliwości zębów, a tym kierowałam się przy zakupie. Jako zwyczajna, aczkolwiek delikatna, pasta produkt jest godny polecenia.
  • 10 marca 2021 o 18:41
    Ostatnio moja ulubiona pasta :)
    Ostatnio moja ulubiona pasta :) Bardzo świeża, po umyciu zębów czuję się komfortowo jeszcze przez dłuższy czas. Pasta jest łagodna, odkąd jej używam nie mam problemów z krwawiącymi dziąsłami. Po umyciu nie szczypie mnie język. Wydajna i z bardzo dobrym, naturalnym składem :)
    Zalety:
    • uczucie świeżości
    • skład
  • 23 stycznia 2021 o 7:53
    Jest super, kupię ponownie
    Tę pastę do zębów kupiłam w Rossmannie, do zakupu zachęcił mnie dobry skład. Opakowanie jest ładne, jest miękkie i dlatego bardzo łatwo produkt się wydobywa. Jeżeli chodzi o zapach, to jest dość intensywny, mocno mentolowy. Natomiast smak jest już bardziej delikatny, nie szczypie w język. Pasta bardzo dobrze odświeża jamę ustną na długie godziny, dobrze oczyszcza, chroni przed nadwrażliwością. Produkt jest wydajny, on bardzo się pieni, dlatego za każdym użyciem wystarczy wydobyć odrobinę pasty. Polecam. Ja na pewno kupię ponownie, a do tego kupię do przetestowania jeszcze inną wersję pasty do zębów tej marki.
    Zalety:
    • Intensywny zapach
    • Delikatny smak
    • Odświeżanie na długie godziny
    • Dobry skład
    Wady:
    • Nie znalazłam