L'Oreal Paris Kookai, Oui-Non

lola5a
    22 czerwca 2014 o 15:40
    najpiękniejsze
    Nie znalazłam jak dotąd piękniejszego zapachu. Te perfumy to kwintesencja kobiecości...dziewczęcości... zapach mojej młodości. Nienachalne, subtelne, ale nie mdłe. Zdecydowane, ale nie mocne. Słodkie, ale nie cukierkowate. No po prostu idealne. Szkoda że go już nie produkują :-( Używam tego produktu od: obecnie nie mam, ciężko kupić Ilość zużytych opakowań: 3 flakony i kilka dezodorantów
    brela
    5 listopada 2013 o 23:16
    Wszystko w jednym :)
    Kocham ten zapach i szkoda, że go w Polsce nie ma :( ale jest cudny, z początku figlarny, zalotny a potem się przeradza w subtelność - moim zdaniem oczywiście :) nie rozumiem dlaczego coś, co jest ponadczasowe tak szybko zawsze znika :( Na szczęście zawsze ktoś mi go załatwi zza granicy ;) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 3 i pół buteleczek 100ml
    Monia82
    30 maja 2013 o 15:45
    Moja młodość
    Plusy: słodkie, ale jednocześnie świeże, kojarzą się z młodością i poprawiają humor długo utrzymują się na skórze ładny flakonik Minusy: żałuję, że je wycofali, ale póki co udaje mi się je kupić na allegro albo ebay Używam tego produktu od: 16 lat Ilość zużytych opakowań: 5 dużych
  • 21 lutego 2013 o 10:33
    wszystko przede mna!
    Jak ja kochalam ten zapach! Nie napisze nic oryginalnego - wszystko zostalo powiedziane juz nizej ;) Slodki, choc przelamany cytrusowa swiezoscia...i czyms jeszcze, nieokreslonym i pieknym. Do dzis szukam "tego" w perfumach, Mialam kilkanascie lat - 15, 16? To byla polowa lat 90\\\\\\\'tych, a ja czulam, ze cale zycie przede mna. Taki byl dla mnie ten zapach - wolnosc, dziewczecosc, figlarnosc i zalotnosc. W nim czulam sie pewna siebie, choc wtedy taka nie bylam ;) achhhh! Uwielbialam Oui Non, nie bylo mnie stac na perfumy, uzywalam tylko tych malych, pomaranczowych dezodorantow, chyba tylko raz udalo mi sie kupic cos pomiedzy - spray. Moja przyjaciolka miala Kobako, a ja Kookai, to bylo charakterystyczne, uzywalysmy tych zapachow dobre kilka lat. Pamietam, ze plakalam, kiedy je wycofano. Uwielbialam je miloscia wieczna, udalo mi sie "dopasc" je w malenkim formacie na Allegro. Choc wyroslam juz z tego zapachu, to czasem w samotnosci przywracam swojej pamieci te cudowne czasy - lasy, jeziora, gory, morze, tajemnica, przygoda, wczesna mlodosc z jej wszystkimi prawami...pierwszy chlopak, przyjaznie...szczerosc, swiezosc i odwaga ze szczypta naiwnosci. Tym jest dla mnie ten zapach - wciaz i niezmiennie. Dodam jeszcze, ze po wycofaniu tych perfum (o ironio! wtedy JUZ moglam sobie pozwolic na perfumy!) dlugo szukalam czegos podobnego, zamiennika. Najbardziej godny stal sie wtedy zapach Betty Berclay Woman no.2. Tez mam go do dzis ;) Używam tego produktu od: 18 lat Ilość zużytych opakowań: 1 lub2 butelki Spray, niezliczona ilosc dezodorantow, obecnie perfumy
  • 11 maja 2012 o 0:59
    Boski zapach
    Piekny, niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju. Te perfumy to jak powrot do lat mlodosci :) 2 lata temu udalo mi sie nabyc jeden flakonik, uzywam oszczednie aby wystarczyl na dlugo bo z niewiadomych powodow perfumy te wycofano z produkcji a szkoda Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 3 cale