Maybelline New York Lash Stylist Mascara (tusz wydłużający, pogrubiający i modelujący)

• 20 lutego 2013 o 10:02
    ten tusz jest boski
    Fantastycznie maluje rzęsy, podkręca je, zagęszcza i rozczesuje. Rzęsy nie są sklejone. Oko jest otwarte. Jestem zachwycona! Używam jednocześnie Max Factor 2000 calorie (oryginał; żeby nie było;) i kurcze tusze mogą śmiało konkurować. Chociaż ja na razie przedłożyłam Lash Stylist ponad 2000 calorie;) Szkoda tylko, że w obiegu są resztki egzemplarzy tego tuszu. Używam kolor brązowy ale jest to b. ciemny brąz. W porównaniu do innych brązowych tuszy, jakie widziałam lub stosowałam, ten akurat ma kolor bardzo zbliżony do czarnego. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 30 listopada 2012 o 22:43
    Wspaniały! tylko nie mogę go znaleźć...
    Najlepszy tusz zaraz po moim ulubionym z Esprita, który wycofali. chętnie bym do niego wróciła, ale problem w tym, że nie mogę go znaleźć. Jeśli wiecie, gdzie można go kupić, piszcie! Rewelacja! Tusz znakomicie wydłuża, rozdziela rzęsy, ma świetną konsystencję, nie kruszy się. Cudo! Używam tego produktu od: kilku lat używałam Ilość zużytych opakowań: dużo , nie wiem
    Ara008
    29 lipca 2012 o 20:50
    GDZIE ON JEST?!
    O rany miałam go 2-3 lata temu,wtedy nie byłam wymagająca i nie umiałam nawet malować rzęs :D teraz jak już mam wprawe to chętnie bym go kupiła znowu żeby zobaczyć czy teraz efekt byłby lepszy. zapłaciłam za niego wtedy 10zł :O śmieszna niska cena jak na Maybelline. Plusy: -super szczoteczka,która rozdziela rzęsy,używam ją do dziś żeby rozszesywać rzęsy jak mi sie skleją przypadkowo przy innym tuszu -wydłużał -mocna czerń -zesechł sie po ok 3-4 miesiącach i zaczął mi robic grudki to sie go pozbyłam a szkoda bo wcześniej nie pomyślałam żeby dać do niego płyn do demakiażu i rozmieszać(tak robie teraz z innymi mascarami i są prawie jak nowe) Minusy: -nie pogrubiał -nowy to był rzadki dość -dostępność(kupiłam go przypadkowo w miejscowym sklepie a teraz nigdzie go nie ma)
    Hadassa
    23 kwietnia 2012 o 0:32
    Taaak
    Kurczę, gdzie on się podział? Tusz miałam tylko raz parę lat temu. Dostałam od kuzynki z Francji. Bardzo mi podpasował pod wszystkimi względami, ale przede wszystkim dobrze rzodzielał, pogrubiał i wydłużał rzęsy. Niestety, nie zauwazyłam go nigdy w drogerii. Fakt, na jakiś czas o nim zapomniałam, ale później szukałam w Naturze i nie znalazłam go ;/. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Sheng
    23 kwietnia 2012 o 0:01
    Twardy orzech do zgryzienia
    Tusz dostałam od siostry. Zdziwiło mnie, że tak bez większej okazji, ale teraz już wiem, dlaczego się go pozbyła ;-) Rzecz w tym, że ciężko sobie z nim poradzić, ciężko go wyczuć. Osobiście po pierwszym użyciu byłam zszokowana, bo niewiele myśląc nakitowałam go na rzęsy, a później zmywałam przez pół godziny. Okazuje się, że z tym grzebyczkiem należy się obchodzić ostrożniej, bo sam w sobie jest niepozorny. Mogłoby się wydawać, że prawie nie ma na nim tuszu, a tymczasem jest go ogrom. Dlatego usuwam nadmiar wacikiem (zgodnie z opisem powinno się to dziać automatycznie, ale chyba coś nie do końca ;-)) nakładam delikatnie i jestem spokojna, że nie dojdzie do powtórki z rozgrywki. Natomiast co do samych obietnic producenta i efektów: + wydłużenie: jak najbardziej. Nic dziwnego, że wymienione jako pierwsze. Rzęsy są mega długie i nie połamane (bez efektu owadzich nóżek). - pogrubienie: z tym jest już problem. Przy nieuważnym stosowaniu tusz bardziej skleja rzęsy niż pogrubia, a przy uważnym - skleja mniej lub w ogóle, ale w kierunku pogrubienia zupełnie nic. + modelowanie: nawet nieźle podkręca. +/- czarny tusz jest... hm, no czarny, nawet trochę rzuca się w oczy, ale spodziewałam się większej głębi koloru. +/- przy większej ilości oporny na zmywanie - szczoteczka trudna do opanowania (mowa o nadmiernej ilości tuszu, a co za tym idzie sklejania rzęs) - cena, bo jednak efekty niezupełne, jak za tyle złotówek Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno