Temperówki

Golden Rose Temperówka Podwójna Czarna

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 24 października 2022 o 14:59
    Niby zwykła temperówka, a jednak tak przydatny gadżet.
    Temperówkę mam już kilka lat i nadal jest ostra jak brzytwa. Na plus poręczność, mały rozmiar, zamykana dzięki czemu mamy pewność, że nic się nie wysypie z opakowania i nie zabrudzi nas ani kosmetyczki/szuflady. Dwa rozmiary pozwolą zaostrzyć kredki standardowe i nieco grubsze. Ostrze jest bardzo ostre, nie tępi się pomimo używania już od kilku lat, wszystkie kredki jakie przeszły przez moje ręce były dobrze naostrzone, nic się nie łamało i nie kruszyło, bez różnicy czy kredka była zwykła czy żelowa. Ukryty patyczek do oczyszczania wnętrza z brudnej zawartości jest bardzo przydatny. Temperówka w śmiesznie niskiej cenie, a żywotność ma niesamowitą. Gdy coś się stanie z pierwszą zaraz biegnę po kolejną!
    Zalety:
    • doskonałe ostrza, ostre jak brzytwa pomimo używania od kilku lat
    • można ostrzyć dwa rodzaje grubości kredki, zwykłe czy żelowe
    • pojemniczek na zawartość jest solidny, a klapka zabezpieczająca solidna i mocna
    • schowany patyczek do oczyszczania zawartości temperówki jest bardzo przydatny
    • zaskakuje wytrzymałość i żywotność ostrzy jak i solidność samego opakowania
    • śmieszne niska cena
    • gadżet ale warto mieć, wszystkie kredki zaostrzone jak trzeba, ostre w szpic i nie połamane w środku!
  • 17 maja 2022 o 21:46
    Najlepsza
    Jak dla mnie jest to najlepsza temperówka jaką miałam. Jest bardzo ostra mimo, że używam jej już kilka lat. Nie ma problemu z zatemperowaniem jakiejkolwiek kredki. Mamy tutaj miejsce do temperowania o dwóch różnych rozmiarach, co jest świetne i bardzo funkcjonalne. Temperówka ma solidne wieczko, dzięki czemu nic z niej nie wypada i nie brudzi wszystkiego wokół. Ale najlepszą rzeczą jest ten malutki patyczek, który jest sprytnie ukryty. Dzięki niemu można wydłubać wszystkie pozostałości po używaniu i za każdym razem mieć czysty i przygotowany sprzęt do pracy.
    Zalety:
    • bardzo ostra
    • kompletnie się nie niszczy
    • można nią zatemperować dwa rozmiary kredek
    • dobre i wytrzymałe wieczko
    • posiada patyczek do czyszczenia
    • tania
  • 27 lutego 2022 o 19:02
    Fajna
    Temperowka jest fajna dla każdego rozdzaju kredek, jest wydajna, nie jest tepa tylko ostra l. Super się sprawdza podczas wyjazdu. Praktyczna i mała A to jest wielki plus. Cena też jest bardzo dobra
    _inga
    27 lutego 2022 o 18:53
    Temperówka, Golden Rose
    Temperówkę kupiłam w jednej z drogerii internetowych, zapłaciłam około 6 zł. Lubię produkty firmy Golden Rose tym chętniej postanowiłam jak sprawdzi się temperówka, przyznam że w 100% spełnia swoja funkcje! Plus za zamykany pojemniczek, dwie średnice więc praktycznie zastrugamy nią wszystkie kredki. Temperówka mała estetyczna z dobrej jakości materiałów, używam jej już kilka miesięcy ostrza nadal są ostre i sprawnie sobie radzą, łatwa w obsłudze i w utrzymaniu czystości. Podsumowując bardzo dobra jakość w atrakcyjnej senie. Serdeczne polecam
    Zalety:
    • dobra jakość wykonania
    • zamknięty pojemniczek
    • różne średnice
    • dobrej jakości ostrza
    • zgrabna, estetyczna i praktyczna
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 29 grudnia 2021 o 23:17
    Niezastąpiona temperówka !
    Jestem wierna temperówka Golden Rosę od lat, to jedyna marka z której faktycznie je kupuje. Są mega wytrzymałe ; dobrze ostrza każdego rodzaju kredki. Praktycznie wymieniam je jedynie ze względu estetycznych bądź zguby! Przez kilka lat musiałam kupić może dosłownie 3 sztuki Dobry tani produkt , czego chcieć więcej :)
    Zalety:
    • dobra jakość ostrza
    • atrakcyjna cena
    • wytrzymałość
    • łatwość czyszczenia
    • bardzo trwaly produkt