Revolution Beauty (Makeup Revolution) Redemption Palette, Romantic Smoked Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do powiek

• 2 maja 2018 o 10:39
    Makeup Revolution, Redemption Palette, Romantic Smoked Eyeshadow Palette (Paleta 12 cieni do powiek)
    Godne polecenia. Paletkę zakupiłam w Drogeria Rossmann.Makijaż to wizytówka kobiety i jest on ze mną na co dzień.Nie wyobrażam sobie nie upiększonego oka za tak nie wielkie pieniądze. W składzie palety znajdują się odcienie matowe, satynowe oraz satynowo-perłowe.Cienie dobrze się aplikują ,są wydajne.Pigmentacja jak najbardziej ok.Opakowanie poręczne i przyciągające oko jestem jak najbardziej za i polecam.
    Zalety:
    • ZALETY:
    • trwałe
    • ładne kolory
    • dobrze się aplikują i rozcierają
    • są wydajne
    • opakowanie wygodne
    • przystępna cena
    Wady:
    • nie ma
  • 24 kwietnia 2018 o 13:14
    Całkiem przyjemna paleta
    Kupiłam ją z polecenia z siostry, a poza tym kolory mi się podobały, dokładnie takie jakie lubię. Cienie są dobrze napigmentowane, wiadomo, że nie ma sensu ich porównywać z innymi dużo droższymi, ale te i tak dają radę. Paleta daje sporo kombinacji makijażu oka. Jest wydajna, ale moim zdaniem pacynka w opakowaniu jest zbędna- ja i tak używam pędzli. Cienie są dość trwałe, łatwo się aplikują i dobrze rozcierają. Ogólnie polecam spróbować.
    Zalety:
    • dobrze napigmentowane
    • trwałe
    • ładne kolory
    • dobrze się aplikują i rozcierają
    • są wydajne
    • opakowanie wygodne
    • cena w porządku
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 13 maja 2017 o 14:29
    Rozczarowała mnie
    Fioletom trudno mi się oprzeć, więc decyzja była szybka. W kasetce o gorszej jakości niż czekoladowa są odcienie zarówno mocno błyszczące jak i satynowe i matowe. Odcienie od lewej strony: 1. Mocno błyszcząca, wręcz mroźna biel, używam tylko do wewnętrznego kącika oczu. 2. Brąz z subtelną domieszką fioletu 3. Cielisty róż także dobrze się spisuje we wewnętrznym kąciku. 4. Piękna, oryginalna szarość, choć też nie jestem tak do końca pewna czy "szarość" całkowicie opisuje ten kolor. Faworyt. 5. W opakowaniu to jaśniutki fiolet, ale na skórze jest on srebrzysty, fioletowe tony gdzieś uciekają. 6. Kolejny ulubieniec - bakłażan, ma coś w sobie. 7. Cielisty lekko przybrudzony róż o słabej pigmentacji. 8. Ziemisty, błotny brąz o dosyć dobrym nasyceniu jak na mat, ale lubi się zbijać. 9. Jasny, fioletowy mat delikatnie wpadający w róż. 10. Ciemna, satynowa szarość o dobrej pigmentacji. 11. Satynowy fiolet, ciemniejszy niż na zdjęciu. Lubię robić nim kreski na dolnej powiece. 12. Matowa, ciepła wanilia.Ma wyraźne brzoskwiniowe tony. Fiolety są przepiękne, jednak mimo dobrej pigmentacji na powiece robią się do siebie bardzo podobne i mieszają się ze sobą.
    Silanah
    11 marca 2017 o 0:01
    Polecam
    To moja druga paletka z serii Redemption Palette MakeUp Revolution i tak jak w przypadku poprzedniej - jestem zachwycona i używam jej prawie codziennie. Duży wybór kolorów matowych, satynowych i metalicznych, pozwala na stworzenie wielu makijaży dziennych i wieczorowych. Biorąc pod uwagę, że kosztuje ok 20 zł - nie można się do niczego przyczepić - pigmentacja, blendowanie i trwałość w porządku. Polecam każdemu zaczynającemu przygodę z makijażem :)