Pyłki do paznokci

NeoNail Aurora Effect Pyłek do paznokci

• 26 sierpnia 2021 o 15:43
    Polecam
    Pyłek tworzy bardzo fajny efekt na paznokciach. Najbardziej podoba mi się na czarnym lakierze.l, ale możemy go aplikować na jaki kolor chcemy. Ostatnio zaaplikowałam na morski lakier i efekt moim zdaniem był średni więc używam go głównie na czarnej bazie. Szybko się aplikuje, a podczas noszenia się nie ściera. Fajna alternatywa dla tych, którzy nie mają ręki do zdobień.
  • 26 lutego 2020 o 21:52
    Świetny produkt.
    Ten pyłek to alternatywa dla wszystkich skomplikowanych stylizacji paznokci. Nakładanie go wymaga wprawy, ale jest to dość prosty do opanowania zabieg. Pyłki są w paru wersjach kolorystycznych które nieco się od siebie różnią. Ja mam dwa pyłki o numerach 2 i 4. Jestem zachwycona efektem, łatwością aplikacji oraz tym, że współgrają idealnie z różnymi lakierami, nie koniecznie tej samej marki. Sprawdza mi się na sucho i na mokro. Najlepiej współgra z dry topem Neonail. Bardzo często są promocje na pyłki, wtedy można go kupić w śmiesznie niskiej cenie. Ja mam swoje opakowania już parę miesięcy, używam dość regularnie i nie zaobserwowałam by schodziły nadmiernie szybko. Powiedziałabym, że te produkty są bardzo wydajne. Myślę, że ten pyłek daje dużo lepsze efekty na ciemnych lakierach niż jasnych. Ale wszystko kwestią gustu.
    dkurzak
    22 sierpnia 2019 o 22:27
    Podoba mi się
    Posiadam pylek no.04 , ma on zielono-niebieskie tony. Na czarnym jego kolor jestwyrazisty, wygląda jak robaczek . Natomiast na jasnycj kolorach też fajnie się mieni i daje lekką poswiate typu effektu muszelki. Aplikacja: na top no wipe, czyli taki bez lepkiej warstwy (najlepiej użyć pacynki )
    daggla
    22 czerwca 2019 o 18:58
    Przepiękny
    Mam kilka odcieni tego pyłku, bo daje przepiękny efekt. Jest bardzo drobny i tworzy na paznokciach taflę mieniącą się w różnych kolorach. Najlepiej wygląda na czarnym lub ciemnym lakierze, jest super prosty do nakładania i wydajny. Nie wyciera się na brzegach a łatwo można nim odmienić prostą stylizację.
    seseme
    12 maja 2019 o 22:01
    Świetny efekt
    Daje piękny metaliczno-lustrzany blask, jak zorza polarna. Pod różnymi kątami mieni się w zupełnie innych kolorach. Łatwo się nakłada i nie wyciera podczas noszenia, trwałość oceniam na piątkę. Super i na jasnych i na ciemnych lakierach, chociaż efekt na jasnych jest dużo delikatniejszy.