Pyłki do paznokci

NeoNail Pyłek `Efekt Syrenki`

• 3 marca 2023 o 16:59
    Daje bardzo fajny efekt
    Parę lat temu zaczęłam robić sobie sama paznokcie na stopach bo na dłoniach robi mi kosmetyczka. Gdy znudziły mi się zwykle lakiery hybrydowe sięgnęłam po magiczne pyłki które dają efekt wow na moich stopach. Pyłek zamkniety jest w plastikowym okrągłym przezroczystym sloiczkuz przeźroczysta nakrecana nakrętką. Lubię rozwiązanie przezroczystych opakowań bo dzięki temu łatwo znajduje swój pradukt i wiem co się w nim znajduje bez oznaczania czy opisywania opakowania. Napisy na opakowaniu w kolorze czarnym oraz fuksjowym. Pojemność opakowania 2g. Opakowanie jest bardzo poreczne pyłek można aplikować zarówno nad opakowaniem jak i nad nakrętką a nadmiar oylku spada do opakowania albo na nakrętkę a następnie wsypuje go spowrotem do słoiczka i nic się nie marnuje. Nakładam go na przed ostatnią warstwę hybrydy. Pyłek nakładam pędzelkiem z gąbeczką nasteonie osypuje pędzelkiem z włosiem a na końcu wklepuje pyłek opuszkiem palców potem zabezpieczam pyłek 2 razy topem. Pyłek daje niesamowity efekt syreni. Paznokcie wyglądają obłędnie. Pyłek ma delikatną poświatę. Pyłek idelany do lakierów pastelowych . Polecam
    Zalety:
    • Estetyczne przezroczyste opakowanie
    • Ładny odcień
    • Gramatura
    • Tworzy piękny efekt syreni
    • Delikatnie się mieni
    hae
    14 stycznia 2022 o 11:58
    Piękny efekt
    Uwielbiam ten pyłek! Bardzo łatwo się go aplikuje, a efekt jest super. Na każdym odcieniu lakieru wychodzi inaczej i to jest w nim najlepsze. Nawet zwykłą stylizację potrafi zmienić w efekt wow. Najbardziej lubię stosować go w ten sposób, że maluję na jeden kolor wszystkie paznokcie, a środkowy i serdeczny pokrywam pyłkiem. Dzięki temu stylizacja wygląda spójnie i elegancko, ale jest w niej coś nieoczywistego. Dodatkowo jest to jeden z najtańszych pyłków, więc tym bardziej warto spróbować!
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji
    • Różny efekt w zależności od użytego koloru bazowego
    • Niska cena w stosunku do innych rodzajów pyłków
  • 23 sierpnia 2021 o 18:19
    Przepiękny efekt
    Pyłek syrenki jest dostepny w kilku wersjach kolorystycznych. Zamknięty w małym słoiczku, ale jest na tyle spory, że podczas nakładania pyłku na paznokieć reszta wpada z powrotem do słoiczka. Pyłek posiada w sobie iskrzące różnokolorowe brokatowe drobinki zależnie od wybranej wersji. Możemy aplikować na warstwę dyspersyjną na cały paznokieć lub jako dodatek na zdobieniu. W każdej metodzie wygląda przepięknie i nadaje stylizacji nowy wymiar. Do tego jest bardzo wydajny.
    Ronni99
    16 listopada 2020 o 17:41
    Mój pierwszy i ulubiony pyłek
    Pyłek kupiłam jako pierwszy i potem już żaden nie zdobył mojego serca jak ten. Wygląda przepięknie zarówno na jasnych, nude kolorach jak i tych ciemnych, bardziej wyrazistych. Łatwo się go aplikuje, bez problemu przykleja się do lakieru. Jest bardzo, ale to bardzo wydajny. Efekt jaki daje jest niezwykle elegancki, kobiecy. Pięknie mieni się na paznokciach.
  • 13 czerwca 2020 o 22:48
    Delikatny akcent
    Pyłek NeoNail Arielle Effect jest zdecydowanie ciekawym urozmaiceniem dla naszego manicure. Jest delikatny, ale zauważalny. Występuje w kilku wersjach kolorystycznych. Ładnie wygląda na jasnych kolorach, np. na białym, ale na czarnym wygląda zupełnie inaczej, ale wcale nie gorzej. Jest dosyć łatwy w aplikacji.
    Zalety:
    • Kolor
    • Aplikacja