Astor Ultra Diamant (Lakier do paznokci)

• 27 listopada 2012 o 20:01
    Niezły.
    Lakieru tego używałam 6 lat temu w lecie 2006. Miałam ciemnofioletowy lekko perłowy odcień. Kupiłam go za jakieś 7zł w małej niesieciowej drogerii. Dla mnie lakier nie był tak zły, jak opisują niektóre Wizażanki. Raczej przeciętny. Zmywał się nienajgorzej, utrzymywał się jak inne - ok. 2-3 dni, sechł w umiarkowanym tempie. Gdyby był jeszcze dostępny to raczej bym go nie kupiła, wolę tańsze lakiery typu Wibo czy Essence, bo w niczym nie ustępują Astorom, czy Lorealom. Używam tego produktu od: używałam ponad 6 lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    Kate012
    25 października 2010 o 17:25
    Okropny...!
    Kupilam jedna buteleczke tuz przed tym, jak go wycofali. Ladne kolory byly, ale w buteleczce... Sam lakier na paznokciu nie byl az taki super. Trymal sie gora 2 dni, gdy sie go nalozylo wygladal okropnie. Przeswitywal, mimo iz raz sie wkurzylam i pomalowalam z 4-5 warstw(!!!), to on i tak wygladal jak niedomyty lakier(a mialam ciemny kolor, podobny do tego co pokazuja na zdjecu, moze nawet nie wiem czy nie ten...). Skandaliczne. Konsystencje mial fajna, taka jaka lubie, dosyc rzadka, ale nie za bardzo. "Zapach" mial identyczny jak wszystkie lakiery. Wielka szkoda, ze byl na paznokciu okropny, bo kolor byl bardzo fajny. Używam tego produktu od: kupilam tuz przed wycofaniem. Ilość zużytych opakowań:3 razy uzylam, potem go gdzies wlozylam, w wakacje znalazlam, calkowicie zeschniety.
    MagJa
    29 marca 2007 o 19:01
    Iiii tam...
    Chodziły za mną te lakiery odkąd je dojrzałam w szafie Astora. Chodziły i chodziły, aż w końcu wpadł mi w ręce wymarzony blady różyk z drobinkami. Tylko, że na paznokciach ten blady różyk co najmniej blado wypadł - ani koloru nie widać nawet po 3 warstwach ani ten połysk nic z diamentów nie miał :nie: Ot, zwykły prawie-że-bezbarwny lakier ze srebrnymi drobinkami. Trwałość w normie, zmywanie też bez problemów, ale nie tego się spodziewałam. Nie dla mnie te lakiery :nie: Używam tego produktu od: użyłam ze 2 razy i wydałam w świat Ilość zużytych opakowań: niewielki % z pierwszego i ostatniego
  • 9 lutego 2007 o 8:58
    Fajny :)
    Ja osobiscie bardzo go polubilam :) Jak dla mnie w przystepnej cenie, sliczny odcien czerwieni, ladny polysk, latwo sie rozprowadza (absolutnie nie zauwazylam smug), trzyma sie przynajmniej 3 dni po nalozeniu jednej warstwy, wydajny. Jedynym minusem jest to ze nie zuwazylam zeby robil cos dobrego z plytka (odzywial czy takie tam), jak obiecywal producent, no ale przezyje ;) EDIT: dodaje gwiazdke za konsystencje po wielu miesiącach. Naprawdę długo nie zasycha i ładnie maluje. Używam tego produktu od:2,3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
    Sabbath
    15 listopada 2006 o 9:54
    Nie, nie, nie i nie!
    NIE jest wcale trwalszy, niż inne lakiery. Odnoszę wrażenie, że nawet odpryskuje szybciej ze względu na grubą warstwę, którą się go nakłada. NIE ma też żadnego ultrapołysku. NIE pielęgnuje paznokci ani nie odżywia. NIEmiłosiernie paskudnie się go nakłada i równie paskudnie zmywa. Cytując Shreka: Co za szajs! (to chyba nie jest wyraz niecenzuralny, skoro był w filmie dla dzieci?) Używam tego produktu od: Już nie używam. Zdobi półkę. Ilość zużytych opakowań: 1