Biosilk Silk Therapy Thickening Conditioner - pH 4,6 Odżywka nadająca objętości

• 27 maja 2012 o 11:25
    czyżbym odkryła swoją odżywkę?
    Wiele lat temu używałam jedwabiu do włosów tej firmy, który poleciła mi fryzjera. Klęłam za każdym razem gdy nałożyłam go na włosy, aż w końcu rzuciłam butelkę w pierony. Dwa tygodnie temu szukałam odżywki do włosów, spieszyło mi się i chwyciłam tak naprawdę pierwsza lepszą / jeśli chodzi o firmę/ byleby tylko dodawała objętości moim specyficznym włosom. I oto po użyciu nastąpił cud. Moje cienkie acz ciężkie włosy stały się puszyste i zwiększyły swoją objętość. Nie wiem jak ta odżywka to robi, ale nie robi dalej tak dobrze moim włosom ;) Acha jeszcze jedno .... zapach.... włosy pachną nawet po wielu godzinach, ba nawet następnego dnia. Konsystencja pozwala na swobodne rozsmarowanie i wmasowanie nawet w długie włosy. Jestem zakochana w tej odżywce, naprawdę :) Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 września 2011 o 16:44
    NIE!!
    Ukończyłam szkołę fryzjerską Trochę też pracowałam w tym zawodzie I zdecydowanie nie polecam Po pierwsze nie ma żadnego uniesienia,powiększenia objętości i włosów... Po drugie jej konsystencja jest zbyt rzadka,przez co wcale nie wydajna Za każdym użyciem jej traci się dużą ilość tego preparatu Zapach jest drażliwy mocny czuć chemiczne zaangażowanie Jest dosyć ciężka Po czym trudni suszą się włosy ,a przy odżywce zwiększającej objętość powinno być na odwrót Ponadto cena ,jak za butelkę 50mililitrowa jest zdecydowanie zbyt wysoka Ja rozumiem ,ze to profesjonalna marka kosmetyków fryzjerskich,i kocham ich naturalny jedwab. Ale ta odżywka to jeden wielki MINUS Używam tego produktu od: 1miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/50ml
    Julia B
    25 czerwca 2011 o 9:08
    Rewelacja
    Nie ma się co rozpisywać, bo to po prostu bardzo dobry produkt, z resztą jak cała linia produktów BIOSILK Farouk. Działa zgodnie z zapewnieniami producenta, bardzo ładnie pachnie i poprawia kondycję włosów. W miarę wydajny. Nie obciąża włosów, które ładnie się po nim układają. Minusem może być oczywiście cena i tylko za to 4.5. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: ok 6
    JessAsh
    5 stycznia 2011 o 15:29
    Objętość
    Jedyna odzywka ktora naprawde pogrubia wlosy. Mam cienkie dlugie wlosy ktore czesto wygladaly na przyklapniete dopoki nie zaczelam uzywac odzywki. Odzywka: -wyraznie pogrubia wlosy -dodaje objetosci -wlosy uniesione u nasady Tego szukalam ! Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 16 września 2010 o 11:35
    Zaskoczenie
    Odżywka dodaje objętości nawet ciężkim i grubym włosom jak moje. Po innych odżywkach na drugi dzień po myciu miałam oklapnięte włosy, po tej są lekko podniesione i lżejsze. Tuż po myciu trochę się puszą, ale po uczesaniu wyglądają już dobrze. Zastanawiam się jednak, czy kupię ją ponownie, bo nie odpowiada mi zapach i rzadka konsystencja. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego