Medipharma Homburg Doliva, Krem pielęgnacyjny do twarzy z toskańską oliwą z oliwek

grungea
    21 października 2012 o 1:16
    Mój faworyt na chłodne dni i sezon grzewczy
    Szkoda, że tak trudno go dostać, bo według mnie rewelacyjny, zwłaszcza w sezonie grzewczym. Jest gęsty, ale nie zatyka porów i dobrze się wchłania. Zapach jest przyjemny. Zdecydowanie poprawia stan skóry. Skóra jest dobrze nawilżona cały dzień. Przez wiele lat miałam problem z odwodnioną, podrażnioną skórą w chłodne dni. Produkty Dolivy pomogły mi i już nie szukam niczego innego. Ten krem jest akurat jednym z tańszych produktów z tej firmy, ale wcale nie gorszym. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 20 października 2011 o 15:47
    bardzo dobry
    pulsy: Wydajny, nie zapycha, bardzo dobrze nawilża. minusy: maleńkim minusem jest słabe wchłanianie się w skórę, ale jeśli dozujemy odpowiednio małą ilość kremu wklepując go w skórę twarzy, to krem wchłania się nienagannie :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
  • 12 maja 2011 o 12:15
    fantastico!
    Cudny krem! Odżywia, uelastycznia cerę i co najważniejsze, w porównaniu do polskiej oliwkowej Ziaji, NIEZAPYCHA!!! :) Stosowałam go zarówno na noc jak i na dzień pod makijaż. Zapach trochę dziwny jak na krem oliwkowy - kojarzył mi się z leśnym igliwiem . Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3?
  • 25 czerwca 2010 o 10:34
    wart spróbowania
    Kupiłam ten krem w złej porze roku-na pewno będzie lepiej sprawował się przy chłodniejszej pogodzie. Toteż dam mu 4 * gdyz nie mogę odjąć za to, że nie przemyślałam tego do końca. Mimo iż mam cerę mieszaną to często sięgam po kremy dla cery suchej-bo moja skóra też potrafi się przesuszyć i muszę ją intensywnie podkurować. Urzekł mnie zapach tego kremu-toż to cudo! Określiłabym jako zieloną herbatę, przepiękny...Sam krem jest treściwy, trzeba nakładać uważnie bo łatwo przedobrzyć. Oczywiście na mieszanych partiach mojej twarzy świecił się ale to nie problem bo nikt matu nie obiecywał. Za to suche partie były mi bardzo wdzięczne za silne nawilżenie. Poza tym krem dobrze pielęgnuje-skóra jest gładka i miękka, w dobrej kondycji. Stosuję raczej na noc, na dzień byłby dla mnie za ciężki ale w zimie...chyba w sam raz. Więc wracam do niego zimową porą ;) Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 27 lutego 2010 o 14:01
    Mój KWC :)
    Kocham ten krem. I jak już ktoś napisał jest do cery suchej bądź normalnej (którą ja posiadam). Moja cera nie sprawia mi żadnych problemów, nie jest sucha ani tłusta. Od kremu oczekuję cery pełnej blasku, żadnego matowienia, wygląd zdrowej buśki. Ten krem to robi! Co więcej: - piękne pachnie!!!!! oszalałam na punkcie tego zapachu - świetnie nawilża i pielęgnuje, po zużyciu słoiczka moja buzia była w o wiele lepszej kondycji - starcza na dość długo, nie wiele go trzeba - nie miałam żadnych problemów z jego aplikacją:) jak dla mnie KWC! czaję się na allegro na kolejną sztukę :DUżywam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:2