Christian Dior Diorskin, AirFlash (Podkład w sprayu)

ddiana
    18 listopada 2010 o 12:51
    nawet nie średni
    Podkład/mgiełka raczej na lato,a i tak mi nie podpasował. Minusy: Bardzo uwidacznia kurze łapki spływa krótko się utrzymuje Plusy? nie wiem czy są Nie polecam Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: pół buteleczki
  • 17 sierpnia 2010 o 21:58
    moj podkad nr 1 na lato
    uwielbiam ten podklad,a raczej powinnam o nim mowic moj letni podklad nr 1,letni poniewaz nadaje sie do uzywania glownie latem, ponieaz ma lekka formule, w zimie mam zwykle problemy z cera jakies wypryski,skora podrazniona mroznym powietrzem-wtedy potrzebuje mocnego krycia,AirFlash nie kryje tak jak tego potrzebuje w zimie, w lecie moja cera jest ladna i praktycznie nie potrzebuje krycia dlatego airflash sprawdza sie doskonale, mam dwa odcienie 300 i 400-ten drugi jest idealny na koniec lata kiedy mam naprawde ciemna skore Moim zdaniem, ten podklad nadaje sie dla osob ktore nie potrzebuja mocnego kamuflazu,poniewaz krycie jest minimalne,raczej takie wyrownanie koloru cery; Mam sucha skore i konsystencja podkladu jest dla mnie troche za sucha, musi byc nalozona baza lub chociaz nawilzajacy krem (latem staram sie nie uzywac baz i korektorow)inaczej ciezko jest go rownomiernie rozprowadzic,cena troche powala,ale wydajnosc jest ok; jesli chodzi o trwalosc,to jest ok, u mnie trzyma sie w granicach 8-11h Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1,5 opakowania
  • 26 czerwca 2010 o 21:20
    Dobry wybór!
    Bardzo fajny podklad. Swietny pomysl z tym spray´em :) Super sie rozprowadza. Mam cere mieszana,ladnie matuje,wyrownuje kolor, nie kryje mocno. Mam ciemny odcien i wiec uzywam go tylko latem. Ale na zime bym go nie kupila,wtedy wole bardziej kryjace. Ogolnie godny polecenia. Używam tego produktu od:3 lat (tylko latem) Ilość zużytych opakowań:1
  • 12 kwietnia 2010 o 20:04
    super!!!
    Witam, Tak czytam te wszystkie recenzje i nie potrafię zrozumieć jakichkolwiek negatywnych opinii. Dochodzę do wniosku, że jednak każda z nas ma inną cerę i nawet najdoskonalszy kosmetyk nie będzie pasował wszystkim. Używam airflasha od ponad 3 lat i nawet przez chwilę nie pomyślałam żeby zmienić podkład. Mam odcień 300 zimą jestem delikatnie naturalnie opalona:) (absolutnie nie żółta czy pomarańczowa jak po solarium), podkład idealnie wyrównuje fakturę skóry sprawia, że jest ona jedwabiście gładka, rozświetla twarz, jest lekki i skóra oddycha a przede wszystkim co jest chyba jego największym atutem: w ogóle go nie widać!!! Mój chłopak nienawidzi wszelkich podkładów i efektu maski na twarzy i to jest dla mnie bardzo ważne! Nie kryje jakoś super ale nie można mieć wszystkiego, czasem muszę użyć korektora (polecam z firmy pupa). Jeśli masz cerę z bardzo dużą ilością wyprysków może faktycznie wybierz coś bardziej kryjącego, polecam: Cininque perfectly real, gdyż oprócz wszystkich pozytywnych właściwości NAPRAWDĘ nie pogarsza cery. (czego o wielu kosmetykach nawet z górnej półki nie można powiedzieć). Ja np nie potrafię zrozumieć wszelkich zachwytów nad E. Lauder Double Wear, kompletna porażka wg mnie! Więc, tak jak mówiłam, każda musi znaleźć coś dla siebie:) Pozdrawiam Używam tego produktu od:3 lat Ilość zużytych opakowań:2
    magsch
    6 czerwca 2009 o 15:43
    swietny:)
    Mam kolorek 400-honey-zerszta niedawno zakupiony.Podklad bardzo mi sie podoba i odpowiada. Troche obawialam sie ze jest w spreyu ale mozna go bez klopotu nalozyc-robie to spryskujac palce a potem na twarz:)))probowalam bezposrednio na twarz ale cala bylam uackana i to jego chyba jedyny minus ze jako spray na twarz sie nie nadaje:( A wiec;moja buzka po tym podkladzie jest satynowo gladka,ladnie kryje i rozswetla cere,nie robi efektu maski i nie przeciaza jej,potrafi sie dopasowac do odcienia karnacji,nie robi smug,schodzi rownomiernie po jakis 8 h,czuc ze skora oddycha w tym podkladzie ,przyjemny zapach,nie zapycha porow,wyrownuje koloryt:) Mysle ze bedzie malo wydajny:(((ale na cale lato powinien starczyc a szkoda bo jest dosc drogi jak na taki wynalazek:( Polecam-dobry dla osob ktore szukaja lekkiego podkladu z efektem ladnego krycia:) Używam tego produktu od:tydzien Ilość zużytych opakowań:w trakcie 50ml